Foto: Privātais arhīvs

Daudzus gadus viens no Krievijas šovbiznesa populārākajiem pāriem – humorists Maksims Galkins un estrādes māksliniece Alla Pugačova – pieturējās pie tradīcijas vasarās braukt atpūsties uz Latviju. Šis gads nav izņēmums – augusta sākumā ģimene ieradusies Jūrmalā.

Par to, ka Pugačova un Galkins ar abiem bērniņiem Gariju un Ļizu gada silto periodu pavadīs Jūrmalā, mēļoja jau sen. Tiesa, šogad ģimene nedaudz pamainīja ierasto scenāriju un pirmos divus vasaras mēnešus dzīvoja Itālijā.

Šīs nedēļas sākumā Galkins "Instagram" tīklā saviem sekotājiem atklāja, ka atvaļinājums Itālijā ir noslēdzis. "Paldies, Itālija. Tie bija divi brīnišķīgi mēneši. Dejas, šokolāde, jūra un mīlestība! Kas gan var būt labāks?" savus sekotājus uzrunāja Galkins.

Drīz pēc tam humorists īsajos "Instagram" video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, bija padalījies ar kadriem, kas uzņemti Jūrmalas pludmalē.

Savukārt ceturtdien, 2. augustā, viņš publicējis foto, kurā iemūžināts pirms došanās izbraucienā ar velosipēdu pa Jūrmalu.

Jāpiemin, ka 17. augustā Dzintaru koncertzālē gaidāms Galkina koncerts, kurā, kā vēsta pasākuma organizatori, skatītāji tiks priecēti ar parodijām, humoristiskiem skečiem un dziesmām.

Ну, спорт, держись! 😬

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Aug 2, 2018 at 8:18am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!