Foto: Publicitātes foto

Lai gan estrādes māksliniece Laima Vaikule šopavasar atzīmēja 64 gadu jubileju, viņa ir spilgts piemērs tam, ka vecums ir tikai cipars. Dziedātāja, šķiet atradusi mūžīgās jaunības avotu, un ilgu laiku viņa pilnībā atturējusies arī no tā dēvētajām skaistuma injekcijām. Botoksu pirmo reizi mūžā viņa izmēģinājusi pērn.

Intervijā izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā māksliniece, taujāta, vai veikusi kādu plastisko operāciju, atklājusi, ka līdz noteiktam laikam neko tādu nav darījusi, jo viņai tas esot bijis par agru. Tomēr pienācis brīdis, kad arī viņa ļāvusies mākslīgā skaistuma valdzinājumam.

"(..) Tagad būtu muļķīgi stāstīt, ka es uz sejas smērēju tikai olīveļļu. Ir visas iespējas, un es izmantoju visu to pašu, ko citi. Botoksu pirmo reizi pamēģināju pagājušajā gadā.

Mēs dzīvojam uz parāda savai veselībai un savam organismam. Mēs aizņemamies no sevis. Jo mēs vēlāk sākam smēķēt, jo vēlāk sākam dzert vai neievērot režīmu, jo vēlāk taisīsim plastiskās operācijas, – jo labāk. Bet es nekad nebūšu pret tām.

Es koncertiem grimējos pie spoguļa ar pieckāršu palielinājumu. Tas parāda visu. Tāpat kā kameras," stāstījusi Laima.

Jāatzīmē, ka mūzikas zvaigzne līdz četrdesmit gadu vecumam arī nav smēķējusi un lietojusi alkoholu. Lai gan šobrīd Vaikule smēķē, alkoholu viņa lietojot ļoti reti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!