Foto: Privātais arhīvs

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs Jāņu dienā, 24. jūnijā, kļuva par tēvu – viņa sieva Nataša pasaulē laida dēliņu, kuram tika dots vārdiņš Rio Džeimss. Jaunajiem vecākiem rūpju netrūkst, un nelielu ieskatu viņu dzīvē ar mazu bēbīti iespējams gūt, pateicoties sociālajiem tīkliem.

Jaunie vecāki savas gaitas kopā ar mazulīti visai aktīvi dokumentē "Instagram" tīklā, daloties ar bildēm un īsajam video stāstiem, kas izdzēšas pēc 24 stundām.

Šajos kadros Māris un Nataša iemūžinājuši gan mazulīša iemidzināšanas procesu, došanos iepirkties kopā ar dēliņu un citas izdarības.

Savukārt puisēna trīs ar pusi nedēļas ārpus mammas punča Nataša atzīmējusi, publiskojot apburošu foto, kurā viņa iemūžināta kopā ar dēliņu.

Fotogrāfija burtiski apbērta ar sarkanajām sirsniņām, savukārt komentāros ļaudis priecājušies par to, cik mazais Rio ir piemīlīgs un līdzīgs māmiņai.

Jau vēstīts, ka par ģimenes pieaugumu latviešu sportists un filipīniešu izcelsmes amerikāniete Nataša paziņoja aizvadītā gada decembrī. Vēlāk arī abi atklāja, ka viņiem būs puika. Pāris mija gredzenus 2016. gadā.

My Mini Me . . . or @marisstrombergs Mini Machine? 🤣 💙❤️ #3andahalfweeks

A post shared by natasha_stromberga (@natasha_stromberga) on Jul 18, 2018 at 7:11pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!