Foto: Privātais arhīvs

Dažādu skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova piedzīvojusi neticamu veiksmi – viņa Francijā nesen nejauši sastapusi Holivudas spīdekli Silvestru Stalloni.

Diāna satraucošos jaunumus steigusi saviem faniem izzinot sociālajos tīklos, publicējot bildi, kurā viņa tapusi iemūžināta kopā ar "bojeviku" zvaigzni.

Vai jūs spējat noticēt, ka pirmā filma par Rokiju iznāca pirms 42 gadiem? Tas ir labu laiku pirms manas piedzimšanas, bet es vienmēr esmu bijusi un joprojām esmu liela visu Rokija filmu fane.

Satikt Silvestru Stalloni bija neaprakstāms gods. Viņš ir brīnišķīgs cilvēks, tik jauks pret visiem un piezemēts. Nespēju noticēt, ka viņam nupat apritēja 72 (satiku viņu un meitas viņa dzimšanas dienas afterpartijā netālu no Kannām Francijā pirms aptuveni vienas nedēļas).

Viņš ir tik pilns ar enerģiju un tik labā formā," sajūsmu par tikšanos ar aktieri paudusi Kubasova, kuras publicētais attēls izpelnījies lielu viņas fanu ievērību.

✨💪🏽 ℝ𝕆ℂ𝕂𝕐 💪🏽✨ Can you believe that the first Rocky movie came out 42 years ago? It’s long before I was born, but I was and still am a huge fan of all the Rocky movies! 🤩 Meeting Sylvester Stallone was such a huge honour! He is an amazing person, super nice to everyone and so down to earth! 🙏🏽 I can’t believe he just turned 72 (met him in an after-party of his birthday with his daughters in Ile Sainte Marguerite, near Cannes, France a week ago) and he is so full of lenergy and so fit. Now I just can’t wait his next movie CREED 2 that comes out in November! 💪🏽💪🏽💪🏽. Which is your favourite Sylvester Stallone movie? 👊🏽❤️

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝔼𝕦𝕣𝕠𝕡𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟟 (@dianakubasova) on Jul 16, 2018 at 10:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!