Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļā daudzus satrieca ziņa, ka izjukusi hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes kopdzīve – atklājās, ka abi jau kādu laiku dzīvo šķirti. Tiesa, vīrs nesen izspēlējis ļoti romantisku žestu – viņš sievai nosūtījis sarkanu rožu pušķi.

Katrīne izdevumam "Kas Jauns" aizvadītajā nedēļā atklāja, ka ar abām meitām palikusi dzīvoklī Teikā, savukārt Kaspars pirms aptuveni mēneša pārcēlies citur.

Viņa arī neslēpa, ka abiem kļuvis grūti būt līdzās, kā arī atzina, ka laulība sākusi šķobīties jau pirms aptuveni trim gadiem. Abi ar vīru pagaidām gan vēl nesteidzas ar šķiršanās dokumentu iesniegšanu un devuši viens otram laiku, lai saprastu, vai vēlas glābt laulību.

Ziņa, ka sašķobījusies ilgu laiku par vienu no saticīgākajiem sabiedrībā zināmajiem pāriem dēvēto Sauliešu laulība, reti kuru atstāja vienaldzīgu. Interneta komentārus un sociālos tīklus pārpludināja komentāri, kuros ļaudis steidza vētīt šķiršanās iemeslus, bet citi pauda cerību, ka laulību tomēr izdosies izglābt.

Ar ļoti romantisku žestu savu sievu aizvadītās nedēļas izskaņā pārsteidzis Kaspars. Viņš Katrīnei nosūtījis rožu klēpi, un sieviņa ar puķēm steigusi palepoties savā "Instagram" foto blogā.

"Lai vai kā ir, bija vai būs... Paldies par mīlestības pilno laiku un, protams, skaistajām rozēm," par vīra sarūpēto pārsteigumu priecājusies Katrīne.

Saulietes publicētie foto likuši sarosīties ļaudīm, kas komentāros naski atbalstījuši pāri un pauduši cerību, ka laulība netiks šķirta.

"Katrā laulībā ir problēmas. Abiem ir jāvēlas, lai viss sanāk, jo viens nespēj vilkt vezumu," pārdomās dalījusies kāda komentētāja. "Lai viss nostājas savās vietās! Lai laulība nebeidzas," Katrīni uzmundrinājusi kāda cita viņas sekotāja.

Atgādinām, ka Katrīne un Kaspars gredzenus mija 2008. gada 20. jūnijā. Pārim ir divas kopīgas meitiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!