Foto: Privātais arhīvs

Ar aizkustinošu foto savus fanus nesen iepriecinājusi Brazīlijā dzimusī dziedātāja Laura Rizzotto – viņa publiskojusi bērnības bildi.

Latvija Lauru autoru un izpildītāju konkursā "Supernova" iepazina kā valdzinošu tumšmati, un viņas šarms apbūra daudzus – jaunā skatuves māksliniece izcīnīja iespēju Latviju pārstāvēt "Eirovīzijas" dziesmu konkursā, kas šogad norisinājās Portugālē.

Tiesa, kā liecina Lauras bērnības foto, mazotnē viņa lepojusies ar zeltaini blondiem matiem, un viņas fani nav slēpuši pārsteigumu par šādu atklājumi.

Dziedātājas "Instagram" sekotāji viņas bērnības foto naski apbēruši ar sarkanajām sirsniņām jeb "patīk" un sajūsminājušies par viņas piemīlīgo smaidu.

Jau vēstīts, ka Laura Rizzotto ir 23 gadus jauna dziedātāja un dziesmu autore, kura dzimusi Brazīlijā. Viņas tēvs ir latviešu izcelsmes, bet mamma – portugāļu izcelsmes.

Laura savu pirmo melodiju sarakstīja 11 gadu vecumā, un kopš tā laika viņa ir publicējusi vairāk nekā 100 oriģinālas dziesmas.

Savukārt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" viņa pārstāvēja ar dziesmu "Funny Girl". Tiesa, Laurai savā pusfinālā neizdevās kvalificēties lielajam finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!