Foto: Privātais arhīvs

Humorists Maksims Galkins allaž lepojies ar savas sievas daili, jauneklīgo izskatu un nesamākslotību, un kārtējo reizi savus sekotājus iepriecinājis ar Krievijas estrādes mākslinieces Allas Pugačovas portretu.

Galkins, kurš aktīvi dokumentē savas ikdienas gaitas un ģimenes dzīvi "Instagram", šoreiz saviļņojis fanus ar skaistu ierakstu, kurā cildināta viņa sieva.

Kā norāda slavenais humorists, viņš uzņēmis bildi, kura nav apstrādāta nedz fotošopā, nedz ar glamūrīgiem filtriņiem, jo pats svarīgākais fotogrāfēšanas mākslā ir seja un objektīvs.

"Lūk, tādu Pugačovu es mīlu un redzu katru dienu – ar vasaras raibumiem un brīnišķīgākajām acīm pasaulē," norādījis Galkins.

Девушка с реки 😘 Вот только что сфотал Аллусю. Без фильтров гламурных, фотошопов всяких дьявольских и тому подобного. Проверенный дедовский способ фотографии: лицо и объектив. Вот такую Пугачеву я люблю и вижу каждый день, с веснушками от солнца и единственными в мире глазами. И вам, верные мои подписчики, фолловеры мои дорогие, желаю как можно чаще видеть рядом любимое вами лицо 🙋🏻‍♂️ #воттакалюбовь

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jul 2, 2018 at 10:36am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!