Foto: AP/Scanpix/LETA

Šajā nedēļas nogalē Skotijā gredzenus mijuši godalgotā seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") aktieri Kits Haringtons un Rouza Leslija.

Pāris savu skaisto dienu tuvāko draugu un radu klātbūtnē svinējis Aberdīnšīrā.

"Jā" vārdu pāris teicis Reijnes baznīcā, bet pēc tam, puķu konfeti un rīsu apbērti, jaunlaulātie devušies uz Vērdhilas pili, kas pieder aktrises tēvam Sebastiānam.

Kā vēsta britu prese, jaunlaulātie no cermonijas vietas devušies prom vecā "Land Rover" automašīnā, kas bija izdekorēta ar papīra sirdīm, bet automašīnas aizmugurē bijušas piesietas bundžas.

Līgavas tērpu darinājusi Libānas modes nams "Elie Saab", ziņo "Vogue". Greznā mežģīņu kleita papildināta ar garu plīvuru un baltu ziedu vainagu. Savukārt jaunais vīrs bija tērpies melnā frakā, kura papildināta ar krēmkrāsas vesti, melnu kaklasaiti un svītrainas bikses.

Meitu pie altāra veda aktrises tēvs Sebastiāns (skatīt attēlā zemāk), kurš kāzās bija uzvilcis skotu nacionālo tērpu kiltu.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Viesu vidū bijuši arī pāra kolēģi no seriāla "Troņu spēle" – aktieris Pīters Dinkledžs, Sofija Tērnere, Emīlija Klārka un citas slavenības.

Kits un Rouza par savu saderināšanos paziņoja 2017. gada septembrī. Tabloīds "The Sun" vēsta, ka pāris ir kopā jau sešus gadus. Savukārt 2017. gada sākumā pāris uzsāka kopdzīvi 1,75 miljonus britu sterliņu mārciņu vērtā savrupnamā Austrumanglijā.

Pāris iepazinās telekanāla HBO veidotā seriāla "Troņu spēle" uzņemšanas laukumā. Atgādinām, ka britu aktieris Haringtons seriālā kopš tā pirmsākumiem 2011. gadā atveido vienu no galvenajiem varoņiem Džonu Snovu. Savukārt skotu izcelsmes aktrise Leslija seriālā piedalījās no 2012. līdz 2014. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!