Foto: Privātais arhīvs

Daudzi nespēj tikt gudri, kāpēc viens no Krievijas šovbiznesa populārākajiem pāriem – humorists Maksims Galkins un estrādes māksliniece Alla Pugačova – tik bieži gozējas ziņu virsrakstos un kāpēc cilvēkiem viņi tik ļoti interesē. Kamēr ļaužu prātos tiek šķetināta šī mistērija, viņiem atkal izdevies pievērst sev uzmanību.

Jau vēstīts, ka Pugačova un Galkins kopā ar abiem bērniem šovasar atpūšas Kiprā. Kamēr humorists cītīgi dokumentē savas ģimenes ceļojuma gaitas un iemūžina teju katru soli, viņa laulātā draudzene vairījusies atrādīties faniem.

Nesen Galkins savu sievu mudināja neslēpties, bet viņa izspēlēja asprātīgu jociņu. Visbeidzot Pugačova savus atbalstītājus sociālajos tīklos šonedēļ iepriecinājusi ar jaunu fotogrāfiju, un lieki piebilst – fani nav vīlušies.

"Ak, ja saule ir debesīs, tas ir ļoti, ļoti labi," vēstījusi Pugačova, kura, atplaukusi plašā smaidā, tapusi iemūžināta uz krūmiem apauguša klinšu fona.

69 gadus vecā dziedātāja atkal pārsteigusi ar jauneklīgu stilu, un fani bildes komentāros viņu naski apbēruši ar komplimentiem, kuros jūsmojuši, ka Alla izskatoties krietni jaunāka par saviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!