Foto: Privātais arhīvs

Krievijas humorists Maksims Galkins ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, un viņa "Instagram" foto blogs ir īstens saldais ēdiens visiem tiem, kuri vēlas papriecāties par ļoti privātiem ģimenes arhīva kadriem.

Jau vēstīts, ka Galkins kopā ar ģimeni šovasar devies atpūsties uz Kipru, kur viņam un estrādes dīvai Allai Pugačovai pieder īpašums jūras krastā.

Lai gan pati Pugačova pēdējā laikā nav pārlieku aizrāvusies ar savu gaitu dokumentēšanu, to viņas vietā ar uzviju dara Galkins.

Tā, piemēram, nesen viņš savu sievu mudināja atrādīties faniem, bet Alla izspēlēja asprātīgu joku – publiskoja video, kurā viņas vīrs, tērpies apakšbiksēs, lūdzas mīļotajai iepriecināt fanus ar kādu bildi.

Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā Galkins savā foto blogā publicējis selfiju, kurā iemūžināta jauneklīgā Pugačova, un fani ļoti priecājušies pēc ilgāka pārtraukuma atkal redzēt estrādes mākslinieci.

"Jūtos laimīgs, kad mana mīļotā ir laimīga," fotogrāfijas aprakstā vēstījis humorists, un pāra atbalstītāji nav skopojušies ar komplimentiem Allas izskatam un žilbinošajam smaidam.

Bilde kļuvusi par īstu sensāciju, dažu dienu laikā izpelnoties vairāk nekā 300 tūkstošus sarkano sirsniņu un neskaitāmus komentārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!