Foto: Privātais arhīvs

Latvijā un Lietuvā populārā dziedātāja Samanta Tīna pēdējos gados vairākkārt piedzīvojusi kardinālas vizuālās pārvērtības, un šo vasaru skatuves māksliniece iesākusi ar jauniem eksperimentiem.

Samanta jau labu laiku pieturas pie Merilinas Monro cienīga stila un gan ikdienā, gan kāpjot uz skatuves savus īsos, blondos matus ieveido skaistās cirtās.

Savukārt šonedēļ Tīna izmēģinājusi pilnīgi pretēju matu ieveidošanas tehniku – viņa blondās cirtas iztaisnojusi. Dziedātājas vizuālās pārvērtības iespējams novērtēt sociālajos tīklos, kur viņa padalījusies ar fotogrāfijām.

Jāatzīmē, ka Tīna ir viens no pamanāmākajiem pašmāju šovbiznesa hameleoniem. Plašāka sabiedrība viņu iepazina kā dumpīgu sarkanmati ar apaļiem vaidziņiem.

Vēlāk Tīna pārtapa par melnmati, sāka sekot līdzi svaram un sportot, kā arī priekšroku sāka dot elegantiem un sievišķīgiem tērpiem. Pie šī stila viņa pieturējās vairākus gadus.

Pērn dziedātāja pārsteidza fanus, pēkšņi nolemjot kļūt par blondīni, un līdz ar matu krāsas maiņu krietni jutekliskāki kļuva arī Tīnas skatuves tērpi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!