Foto: Instagram.com/gabriellekniery

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Jānis Porziņģis jau vairāk nekā gadu ir kopā ar amerikāņu modeli Gabrielu Neriju. Šonedēļ viņa ar sociālo tīklu starpniecību informējusi savus atbalstītājus, ka pošas ceļojumam uz Latviju.

Aizvadītā gada sākumā Jāņa un Gabrielas attiecības kļuva publiskas. Tā paša gada vasarā izskatīgā modele ciemojās sava mīļotā vīrieša bērnības pilsētā Liepājā un iepazinās ar viņa ģimeni un tuvākajiem draugiem.

Šonedēļ Gabriela, kuru Jānis februārī bildināja, īsajos "Instagram" video stāstiņos vēstījusi, ka atkal pošas uz Latviju. Tāpat arī viņa atklājusi, ka labprāt vēlētos sadraudzēties ar vietējiem ļaudīm un iegūt jaunas paziņas.

Jāatzīmē, ka Gabriela jau vairākas nedēļas Ņujorkā mitinās viena pati. Viņas līgavainis savam brālim Kristapam devies līdzi uz Eiropu, kur viņš atkopjas no februāra sākumā gūtās ceļgala traumas.

Tiesa, šo laiku Gabriela izmantojusi lietderīgi. Viņa ne tikai sākusi apgūt latviešu valodu, bet arī cītīgi izzina sava līgavaiņa dzimtenē iecienītās tradīcijas.

Rosie the riveter vibes! ❤️💪🏽

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on Jun 9, 2018 at 1:02pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!