Foto: Publicitātes foto

Pazīstamais pašmāju modes dizaineris Gints Bude pirms aptuveni trim gadiem atvēra savu apakšveļas veikalu "Gints BUDE Riga". Tagad tapis zināms – bodīte slēgta.

Tiesa, kā presei atklājis pats Bude, tā esot tikai pagaidu pauze. Dizainera plānos esot paplašināt biznesu un pārcelties uz lielākām telpām.

"Jā, esam slēguši apakšveļas veikalu, kurš tika izvietots "Galleria Riga". Taču tas nav uz visiem laikiem. Tā ir pagaidu pauze. Manos plānos ir paplašināt biznesu, tāpēc pārceļamies uz plašākām telpām, izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ skaidrojis Bude.

Dizaineris pagaidām gan nevēlas izpaust, kurā vietā plānots atvērt jauno veikaliņu, tomēr atklājis – bodīte durvis vērs vasaras izskaņā.

"Kamēr viss vēl ir tapšanas stadijā, negribu neko teikt, citādi var neizdoties. Vienīgais, ko varu atklāt, – veikala atvēršana plānota augusta beigās," norādījis Bude.
Foto: Publicitātes foto

Kā vēsta izdevums, pirms pāris nedēļām Bude sociālajos tīklos arī publiskojis visnotaļ niknu vēstījumu, kurā šķendējies, ka latviešu vīrieši nenovērtē kvalitatīvu apakšveļu un staigā lētos Ķīnas darinājumos.

"Made in China! Tavu drēbju šuvējām taču jāēd suņa gaļa ar nūdelēm – pirmklasīga maltīte tām! Lai katrs bravūrīgais latvju tēviņš ielūkojas, kas rakstīts viņa apenēs vai fanu krekliņos ar uzrakstu "Latvija"," "Facebook" bija vēstījis Bude, piebilstot, ka "Latvijā radošos un šujošos izsmejam, necienām un nepērkam".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!