Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pēdējo dienu apspriestākajiem notikumiem kļuvis sestdien, 9. jūnijā, notikušais Baltijas praida gājiens Rīgā. Bezaizspriedumu mīlestības svētku ietvaros par savu netradicionālo seksuālo orientāciju publiski paziņoja multimākslinieks, šovā "Okartes skatuve" iepazītais Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers.

Kašers, kurš ikdienā strādā par stilistu, pasākumu rīkotāju un vadītāju un nodarbojas ar vēl citām radošām lietām, aizvadītās nedēļas izskaņā "Instagram" tīklā publiskoja fotogrāfiju, kurā pozē kopā ar savu puisi.

Kā liecina sociālajos tīklos publicētā informācija, Kašers ar savu mīļoto, kuru sauc Arturs, ir kopā jau kādu laiciņu un iepazīstinājis viņu ar saviem radiniekiem. Jau maija sākumā multimākslinieks deva mājienu, ka Arturs viņam ir ļoti īpašs.

"Dzīvē ir daži tādi cilvēki, kas liek tev smieties nedaudz skaļāk, smaidīt nedaudz platāk un vienkārši dzīvot nedaudz labāk. Paldies tev," saviem sekotājiem bija vēstījis Kašers, padaloties ar bildi, kurā viņš pozē kopā ar Arturu.

Savukārt jūnija sākumā abi modīgie puiši bija devušies uz Piena muižu Skrundas pusē, kur abi izbaudīja nesteidzīgu, romantisku atpūtu.

Jaatzīmē, ka Kašera "iznākšana no skapja" izraisījusi visnotaļ lielu ažiotāžu, bet viņš pats pirmdien, 11. jūnijā, saviem sekotājiem paziņojis, ka "labākā diena tavā dzīvē ir tā, kurā pieņem lēmumu, ka tava dzīve pieder tev pašam".

Good morning sunshine! 🌞#love#life#thankful#muu

A post shared by ART. (@notart.a) on Jun 2, 2018 at 1:15am PDT

NOT FROM BERLIN SIR 🐲#cashmeoutsidehowboutdat

A post shared by ART. (@notart.a) on Mar 19, 2018 at 12:55am PDT

I pray every day to help lost souls find the way #awake

A post shared by ART. (@notart.a) on Dec 20, 2017 at 2:38am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!