Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu kļuva latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova – viņa Itālijā mija gredzenus ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu. Pāra īpašā diena iemūžināta krāšņos foto, kas šonedēļ publiskoti sociālajos tīklos.

Jau vēstīts, ka Simona un Radžs tuvāko draugu un radinieku lokā precējās pie Komo ezera. Mīlētāji viens otram jāvārdu teica divās skaitās ceremonijās, no kurām viena bija ieturēta indiešu kāzu tradīcijās.

Kā atklājusi Simona, dzīres ilgušas četras dienas. "Indiete savā sirdī. Dzīvē visskaistākais ir atrast patiesu mīlestību. Un man bija iespēja savu mīlestību pret Radžu svinēt četras dienas divās skaistās ceremonijās," saviem "Instagram" sekotājiem šonedēļ vēstījusi jaunā sieva.

Kubasova savas kāzas cītīgi dokumentēja īsajos video stāstiņos, un visbeidzot viņa atrādījusi arī vairākus krāšņus momentuzņēmumus, kuros viņa, tērpusies kuplā līgavas kleitā ar plīvuru, vienojusies laulības saitēm ar Radžu.

"Es domāju, jūs noteikti redzat, cik es esmu priecīga apprecēt savu sapņu vīrieti," savu saviļņojumu nav spējusi slēpt Simona.

Jau vēstīts, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Pērn rudenī pāris saderinājās, un Radžs savu izredzēto bildināja īpaši romantiski – privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku. Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!