Foto: Twitter.com/realDonaldTrump

Trešdien, 30. maijā, ASV prezidents Donalds Tramps un citas amatpersonas, tajā skaitā arī viņa padomnieks Džareds Kušners, Baltajā namā tikušies ar ļoti īpašu viešņu – realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu, kura vēlējusies apspriest cietumu reformu.

Apspriede ilgusi aptuveni stundu, vēsta raidsabiedrība CNN. Jāatzīmē, ka šoreiz Kima bija papūlējusies arī pieklājīgi apģērbties – viņa bija tērpusies melnā bikškostīmā.

"Šodien bija ļoti lieliska tikšanās ar Kimu Kardašjanu, runājām par cietumu reformu un sodu piespriešanu," pēc tikšanās ar šovu zvaigzni tviterī steidzis atskaitīties Tramps, savu ierakstu papildinot arī ar foto, kurā kopā ar Kardašjanu iemūžināts Ovālajā kabinetā.

Tabloīdu zvaigznes redzeslokā pirms vairākiem mēnešiem nonāca Alise Mērija Džonsone – vecvecmāmiņa, kura šobrīd ieslodzījumā izcieš viņai piespriesto sodu par narkotiku izplatīšanu. Viņai piespriests mūža ieslodzījums, un sieviete cietumā pavadījusi jau vairāk nekā 20 gadu.

Federālā sistēma nepieļauj, ka cilvēks, kurš notiesāti uz mūžu, var lūgt apžēlošanu, un ieslodzījuma vietās ASV ir vairāki tūkstoši ļaužu, kas izdarījuši nevardarbīga rakstura noziegumus ar narkotikām, bet par to ieslodzīti uz mūžu bez priekšlaicīgas atbrīvošanas iespējām.

Kardašjana pēc tam, kad uzzināja Mērijas bēdu stāstu, publiski sociālajos tīklos paziņoja, ka apņēmusies darīt visu iespējamo, lai šai sievietei dzīvē tiktu dota otra iespēja. Pēc tikšanās ar Trampu viņa tviterī bijusi ļoti optimistiska par notiesātās sievietes nākotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!