Foto: Vida Press/LETA/Privātais arhīvs/AFP/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

'Eirovīzijā' uzvaras laurus plūc Izraēla

Foto: AP/Scanpix/LETA

Sestdienas, 12. maija, vakarā Lisabonā tika aizvadīts 63. starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" fināls, kurā triumfēja Izraēlas dziedātāja Netta ar dziesmu "Toy".

Lasīt vairāk

'Eirovīzijas' uzvarētāju apvaino necieņas izrādīšanā

Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Brīvdienās Lisabonā tika noskaidrots 63. starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" uzvarētājs – laurus plūca Izraēlas pārstāve Netta ar dziesmu "Toy". Tiesa, ne visi par viņas triumfu ir priecīgi. Īpaši dedzīgi tiek apspriests izraēlietes tērps – kimono –, un netrūkst tādu, kas uzskata, ka viņas uzstāšanās bijusi aizvainojoša.

Lasīt vairāk

Žurnāls: slepus apprecējies Ilmārs Rimšēvičs

Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētā kriminālprocesā par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu lielos apmēros aizdomās turētais Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, iespējams, nesen lielā slepenībā apprecējies.

Lasīt vairāk

Oļegs Fiļs pēc šķiršanās uzsācis jaunas attiecības

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Šopavasar tapa zināms, ka izjukusi AS "ABLV Bank" līdzīpašnieka Oļega Fiļa un žurnāla "Cosmopolitan" bijušās redaktores, vīnzines Santas Kristiānas Zāmueles pusotru gadu ilgusī laulība. Fiļs nesen uzsācis jaunas attiecības.

Lasīt vairāk

Kannu festivāla viesus sadusmo modeles nekaunīgā izrādīšanās

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ik gadu Kannu kinofestivālā kuplā pulkā sabrauc modeles, kuras rada pievilcīgu fonu īstajām kinozvaigznēm. Skumjā ziņa – tikai retā no viņām prot pienācīgi uzvesties.

Lasīt vairāk

Juris Kulakovs pašķīries no mīļotās un atradis jaunu mūzu

Foto: LETA

Lielas pārmaiņas skārušas latviešu komponistu un mūziķi Juri Kulakovu – viņš ne tikai mainījis dzīvesvietu, bet arī pašķīries no ilggadējās mīļotās sievietes Lilitas Saulītes.

Lasīt vairāk

Kristena Stjuarte Kannās bezkaunīgi pārkāpj etiķetes likumu

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kannās šobrīd tiek aizvadīts ikgadējais kinofestivāls, un plašu ažiotāžu izraisījusi amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte, kura pirmdien filmas "BlackKkKlansman" pirmizrādē klaji pārkāpusi kinofestivāla stingro etiķeti. Viņa uz sarkanā paklāja pozējusi basām kājām.

Lasīt vairāk

TV dīva Ļera Kudrjavceva 46 gadu vecumā ir otrā bērna gaidībās

Foto: Privātais arhīvs

Sestdien, 19. maijā, jubileju svinēs populārā Krievijas dažādu televīzijas projektu vadītāja Ļera Kudrjavceva – viņai apritēs 47 gadi. Nesen tapis zināms, ka viņa ir otrā bērna gaidībās.

Lasīt vairāk

Turpinās strīdi par Maligina mantojumu

Foto: LETA

Pērn decembrī mirušā uzņēmuma "Olainfarm" vairākuma akcionāra Valērija Maligina atraitne Elīna Maligina pie portāla "Delfi" vērsusies ar atklātu vēstuli, kurā paudusi sašutumu par to, ka ceturtdien, 17. maijā, Valērija vecākās meitas Irina un Nika nav parakstījušas mantinieku vienošanos par mantojuma sadali.

Lasīt vairāk

Liene Šomase ģimeņu attiecību šovā izplūst asarās

Kanāla "STV Pirmā!" šovā “Mamm,’ brauc mājās!” izaicinošam piedzīvojumam šīs nedēļas sērijā bija ļāvusies populārā dziedātāja Liene Šomase, kura ar savu ierašanos pārsteidza kādu ģimeni Bauskas pusē.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!