Kanāla "STV Pirmā!" šovā “Mamm,’ brauc mājās!” izaicinošam piedzīvojumam šīs nedēļas sērijā bija ļāvusies populārā dziedātāja Liene Šomase, kura ar savu ierašanos pārsteidza kādu ģimeni Bauskas pusē.

Mamma Dzintra pārdzīvoja, ka vīrs Edgars pārāk maz laika pavada kopā ar meitām un nepavisam nav gatavs pielikt roku ģimenes mājokļa labiekārtošanai, bet vecākā meita neklausās vecāku viedoklī. Tā nu viņa palīgos aicināja citu mammu, un šonedēļ pie iespējas uz kādu laiku padzīvot svešā ģimenē tika Liene Šomase.

Liene sev uzticētos mammas uzdevumus, lai arī pildīja pēc labākās sirdsapziņas, liekot lietā pat netradicionālas metodes, nespēja īstenot. Pavadot arvien vairāk laika ģimenē, dziedātāja saprata, ka mammas Dzintras šķietami būtiskās problēmas nemaz tik nozīmīgas nav – tētis lieliski saprotas ar meitām, bet vecākā meita ir tipisks pusaudzis, kas ir jāpieņem un jāsaprot, nevis jāmēģina pārveidot.

Tomēr ar vienu uzdevumu gan Šomase tika galā godam – dziedātāja spēja atrast labāko pieeju, lai motivētu tēti Edgaru pēc vairāku gadu pārtraukuma tomēr saņemties un pabeigt vannas istabas remontu.
Foto: Kadrs no video

Liene pāris dienu laikā tā sarada ar jauno ģimeni, ka, sēžot pēdējā vakarā pie kopīga galda, nespēja valdīt aizkustinājuma asaras.

"Es gribu pateikt lielu paldies, ka man bija iespēja nokļūt jūsu brīnišķīgajā, radošajā pasaulē, ko sauc par jūsu ģimeni. Jūs esat tik daudz un tik dažādi, bet tajā pašā laikā es nenācu šeit nevienu mācīt. Es nācu šeit ar ļoti lielu mīlestību. Jūs man īstenībā iedevāt ļoti daudz. Dzīvē visskaistākais ir dzīve, kurā ietilpst ģimene, izpratne, sapratne, uzticība un ieklausīšanās", jaunajai ģimenei emocionālus vārdus veltīja Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!