Foto: Kadrs no video
Šis gads tiek aizvadīts Latvijas simtgades zīmē, un valsts apaļā jubileja likusi sarosīties ne tikai kultūras darboņiem un pasākumu rīkotājiem, bet arī uzņēmējiem. Savu versiju par produktu klāstu, kas varētu papildināt veikalu plauktus, piedāvā arī populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar komiķi Jāni Skuteli.

Daudzi cilvēki kaut ko apņemas izdarīt, un Skutelis Simtgadē piedāvā izvirzīt mērķi "uzēst 100", ko iespējams izdarīt ar simtgadei veltītiem cepumiņiem. Savukārt tiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, viņš pamet ideju sākt ražot tievēšanas līdzekli jeb caurejas zāles "nomet 100".

Alkohola ražotājiem Skutelis piedāvā radīt "simtgades simtiņu", kuram uzkost varētu īpašu delikatesi – "simtgades simtkājus".

Savukārt kādai grāmatu izdevniecībai, iespējams, patiks Skuteļa ideja par pašmāju Kamasūtras jeb "100 seksa pozas no latvju dainām" izdošanu.

Bet visvairāk Latvijas simtgadē Skutelis gaida grupas "100 debija" atgriešanos. Viņš arī piedāvā versiju muzikālās apvienības simtgades albumam – tam varētu dot zīmīgu nosaukumu "100 gadus jau gaidu".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!