Foto: Vida Press

Ceturtdienas, 10. maija, vakarā Lisabonā tika aizvadīts starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" izšķirošais pusfināls, kurā ar kompozīciju "Funny Girl" uzstājās arī Brazīlijā dzimusī Latvijas pārstāve Laura Rizzotto. Viņa diemžēl tālākai cīņai nekvalificējās.

Laura uzstājās ar 14. kārtas numuru, un pusfinālā viņai bija jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melkalnes, Slovēnijas un Ukrainas izpildītājiem.

Finālā iekļuva tikai desmit dalībnieki, un Laura Rizzotto starp šiem veiksminiekiem diemžēl nebija. Tālāk tika Serbija, Moldova, Ungārija, Ukraina, Zviedrija, Austrālija, Norvēģija, Dānija, Slovēnija un Nīderlande.

Šie desmit izpildītāji pievienosies pirmā pusfināla labāko desmitniekam, "lielā piecinieka" valstu un rīkotājvalsts pārstāvjiem un sacentīsies lielajā finālā, kas notiks sestdien, 12. maijā.

"Delfi Izklaide" piedāvāja teksta tiešraidi, kuru vadīja "Eirovīzijas" eksperts Edgars Bāliņš. Tajā bija iespējams sekot līdzi otrā pusfināla norisei, uzzināt jaunus faktus, kā arī papriecāties par asprātīgākajām "Eirovīzijas" fanu atsauksmēm "Twitter" tīklā. Teksta tiešraides arhīvs izlasāms zem galerijas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!