Foto: DELFI
Nesen tapa zināms, ka jau pavisam drīz televīzijas sievietēm "STV Pirmā!"skandalozajā šovā "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā atraktīvā Inese (attēlā), kuru draugi mīļi dēvē par "seksīgo Bumbulīti", iestūrēs laulības ostā. Draudzenes kāzām, kas tiks svinētas Taurenes pusē, pošas arī Laima un Linda, kuras kopā ar Inesi piedalījās sociālajā šovā un ātri vien atrada kopīgu valodu.

"Ir apsveicami, ka tik ilgi kopā dzīvojošs pāris, kam ir arī atvases, beidzot var apvienot savas dzīves oficiāli. Inese par kāzām sapņoja vēl tad, kad piedalījāmies šovā "Caur ērkšķiem uz...". Manuprāt, kāzu diena ir gandrīz vai katras mīlētas sievietes sapnis. Diena, kurā viņa un viņas mīļotais var apliecināt ka pieder viens otram, un to, ka ir gatavi mīlēt un lolot viens otru visu savu atlikušo mūžu" par Ineses dzīves lielāko notikumu jūsmo Laima.

Vaicāta, kādu pārsteigumu ar Lindu iecerējušas Inesei kāzu dienā, Laima mīklaini nosaka: "Ja godīgi tad sākumā biju plānojusi uzdāvināt vafeļu pannu vai kaut ko tādu, ko jau parasti kāzās dāvina. Bet tā kā zinu, ka pati Inese dāvanu vietā labāk vēlas saņemtu mazu konvertiņu ar kādu naudas zīmi tajā, tad šādu pārsteigumu arī lūkošu uzdāvināt.

Būšu priecīga, ja jaunais pāris varēs pats sev iegādāties tieši tādu dāvanu, kas abiem ir patiešām noderīga un nepieciešama. Ja katrs kāzu viesis cenšas dāvināt ko savu, reizēm tas jaunajam pārim nemaz nav vajadzīgs un tā arī paliek kaut kur istabas stūri, aizņem vietu un krāj putekļus."
Foto: DELFI (attēlā – Laima)
Kanāls "STV Pirmā!" skatītājiem sarūpējis īpašu raidījuma "Ievas jaunās pārvērtības" epizodi. 30. maijā ikvienam būs iespēja sekot līdzi Ineses un vīra pārvērtībām un būt klāt tik emocionālajā brīdi, kad abi viens otram teiks jāvārdu.
Foto: DELFI (attēlā – Inese un Linda)
Atgādinām, ka Inese mīļoto bildināja kameru priekšā. Sieviete savam izredzētajam toreiz sacīja – ja viņai izdosies iekļūt finālā, vīrietim beidzot būs jāpiekrīt laulībām. Lai gan dzīvesbiedrs, kurš ir par viņu 20 gadus vecāks, toreiz atzina, ka bildinājums pārsteidzis nesagatavotu, viņš kāzu plāniem tomēr piekrita. Turklāt sociālā projekta finālā Ineses mīļotais vīrietis šo lēmumu apliecināja vēlreiz, visu acu priekšā arī pats lūdzot topošās sievas roku.
Pāris nesen mēroja ceļoju no Kaives uz Rīgu, lai izvēlētos gredzenus savai īpašajai dienai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!