Foto: Publicitātes foto

Aptuveni septiņus gadus kopā ne tikai dzīvē, bet arī uz skatuves bija viens no spilgtākajiem pašmāju čigānu pāriem – dziedātāja Anna Dribas un mūziķis Rinaldo, īstajā vārdā Ritvars Sunītis. Pāris vairākkārt šķīrās un atkal sagāja kopā, bet pirms kāda laika skaistajam mīlasstāstam pielikts punkts.

Romantiskas jūtas starp Annu un Rinaldo uzplauka 2010. gada nogalē, kad jaunieši devās kopīgā koncertturnejā. Gadu vēlāk mīlnieki uzsāka kopdzīvi, bet vēl pēc pāris mēnešiem tomēr nolēma dzīvot atsevišķi, turpinot būt pāris.

Pērn abi mūziķi tomēr pieņēmuši lēmumu iet šķirtus ceļus. "Zinu, ka viņam tagad ir citas attiecības, viņš ir izvēlējies citu cilvēku, tāpēc mani nekad vairs atpakaļ nedabūs," izdevumam "Kas Jauns" šonedēļ pastāstījusi Anna.

Dziedātāja norādījusi, ka attiecībām ar Rinaldo veltījusi daudz enerģijas. "Šīm attiecībām esmu veltījusi daudz no savas dzīves. Pēdējo reizi mēģinājām atjaunot attiecības pagājušajā gadā. Bet sapratām, ka labāk būt atsevišķi," skaidrojusi Anna.

Tiesa, jaunā sieviete par izjukušajām attiecībām neskumst. Kāda drauga iedvesmota, viņa pievērsusies sportam un iestājusies Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, kur mācās par fitnesa treneri. Tāpat arī Anna sākusi rakstīt dziesmas.

"Manī ir parādījies jauns spēks. Sapratu, ka dzīvē nevajag neko darīt citu dēļ, citādi beigās paliksi viens un ar žēlastību pret sevi. (..)," piebildusi Anna.

Dziedātāja nonākusi pie secinājuma, ka iespējams iedvesmoties un ņemt piemēru arī no tāda cilvēka, kuram ikdienā viņa neatrodas blakus. Viņai šāds cilvēks esot.

"(..) Viņš dod man lielu spēku, iedvesmo, sen tā nav bijis. Bet varbūt tā ir tikai ilūzija?" tā dziedātāja.

Pagaidām gan Anna savas simpātijas noslēpumainajam vīrietim negrasās atklāt, jo, viņasprāt, pirmais solis tomēr jāsper vīrietim.

"Man jūlijā paliks 30 gadu. Pagaidām man nav bērnu, nav vīra, ir tikai beznosacījuma mīlestība un vēlēšanās par to pastāstīt visai pasaulei."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!