Foto: Instagram.com/laurarizzotto

Aizvadītās nedēļas izskaņā starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" dalībnieki pulcējās Madridē, kur spāņi bija sarīkojuši iesildošo burziņu un koncertu. Pasākumā piedalījās arī Latvijas pārstāve Laura Rizzotto, kura, kā liecina publikācijas ārzemju medijos, jau iemantojusi prāvu fanu armiju.

Savas gaitas Spānijā Laura dokumentējusi "Instagram" foto blogā. Viņa padalījusies ar kadriem, kuros pozē ar atbalstītājiem un citiem konkursa dalībiekiem. Tāpat arī dziedātāja devusies nelielā ekskursijā pa Madridi.

Nedalītas simpātijas izpelnījusies arī Lauras uzstāšanās. Īpaši skaļas ovācijas un aplausi tikuši Rizzotto duetam ar Spānijas pārstāvi šī gada "Eirovīzijā" Alfredu Garsiju Kastiljo jeb vienkārši Alfred.

Mūziķi savā priekšnesumā pieminējuši pāragri mūžībā aizgājušo zviedru dīdžeju Timu Berglingu jeb DJ Avicii, kurš piektdien, 20. aprīlī, 28 gadu vecumā nomira Omānā.

Laura un šarmantais spānis koncerta apmeklētājus iepriecināja ar Avicii superhita "Wake Me Up" akustisko versiju, un reti kurš spēja palikt vienaldzīgs.

Jau vēstīts, ka Laura Rizzotto uz lielās "Eirovīzijas" skatuves Lisabonā kāps otrajā pusfinālā, kas risināsies 10. maijā. Viņa uzstāsies ar 14. kārtas numuru.

Talentosos y queridos! ♥️🇪🇸 #Eurovision

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on Apr 21, 2018 at 2:16pm PDT

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on Apr 20, 2018 at 4:29pm PDT

Boyz n’ donuts , donuts n’ boyz 😎♥️🍩 #eurovisioninconcert

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on Apr 20, 2018 at 4:11pm PDT

Hola Madrid ♥️ Cómo estás? ☺️

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on Apr 20, 2018 at 3:57pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!