Foto: Vida Press

Strauji tuvojas maijs, kas Portugālē norisināsies starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija". Latviju tajā šogad pārstāvēs Laura Rizzotto, kura jau guvusi starptautisku atzinību un iemantojusi arī prāvu atbalstītāju pulciņu.

Aizvadītās nedēļas izskaņā konkursa dalībnieki pulcējās "Eirovīzijai" veltītā koncertā Amsterdamā. Līdz ar citu valstu pārstāvjiem uz skatuves kāpa arī Laura, kura priecēja ar savas "eirodziesmas" "Funny Girl" izpildījumu dzīvajā.

Kā vēsta ārzemju mediji, Laura uz skatuves sagaidīta un no tās pavadīta ar skaļām ovācijām un aplausiem. Viņas sniegums bijis tik pārliecinošs, ka reti kurš spējis palikt vienaldzīgs, un "Eirovīzjas" fani Latvijas pārstāvei veltījuši neskaitāmas uzslavas.

Tāpat arī Laura pārsteigusi ar vizuālo tēlu. Konkursā "Supernova" viņa uzvaras laurus plūca, uz skatuves kāpjot sarkanā, jutekliskā vakarkleitā, bet Amsterdamā viņa priecēja sudrabotā minikleitā, kas izcēla viņas slaidās kājas.

Arī koncerta aizkulisēs Laura nodemonstrējusi savu labo gaumi. Viņa bija tērpusies caurspīdīgā blūzītē, īsos brunčos un vīna sarkanos augstpapēžu zābakos.

Amsterdam ♥️✨🎤 📸 by @mintandmusic

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on Apr 15, 2018 at 9:07am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!