Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem šovbiznesā.

Sūri kadri: Kā britu jaunieši Lieldienās svinēja

Foto: Vida Press

Britu salu jaunieši jau neskaitāmas reizes apliecinājuši, ka viņu aristokrātiskajā mentalitātē slēpjas mežonīgs velniņš, kurš izlaužas ikreiz, kad par daudz tiek iedzerts. Lieldienas puišiem un meitenēm bija kārtējais iemesls doties ielās un dzīrot.

Lasīt vairāk

Skandālu izraisa Pļuščenko un viņa sievas dēla audzināšanas metodes

Foto: Instagram.com/plushenkoofficial

Nopelniem bagātā krievu daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko laulātā draudzene, producente Jana Rudkovska nereti tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, un šonedēļ viņas vārds atkal plaši izskanējis ziņu virsrakstos. Daudzus šokējusi sievietes atzīšanās, ka viņa mēdz sodīt savu piecus gadus veco dēliņu Sašu.

Lasīt vairāk

Foto: Holivudas spīdekļa Kveida sirdsdāmas Auziņas greznā dzīve

Foto: Privātais arhīvs

Amerikāņu aktieris Deniss Kveids pirms aptuveni diviem gadiem uzsāka attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka, un, lai gan nelabvēļi trina mēles, ka tā ir tikai mirkļa aizraušanās, abi joprojām ir laimīgi kopā.

Lasīt vairāk

Intars Busulis kļuvis par tēvu ceturtajam bērnam

Foto: F64

Šopavasar skaisti jaunumi latviešu dziedātāja Intara Busuļa ģimenē – aizvadītajā nedēļā viņa sieva Inga laidusi pasaulē abu kopīgo dēliņu.

Lasīt vairāk

Dzīve aiz dzelzs priekškara: unikāli padomju laika pagrīdes foto

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Atklātībā nonākuši līdz šim neredzēti foto, kas gadiem ilgi glabājušies kādas mājas bēniņos Sanktpēterburgā. Tajos iemūžinātas sadzīviskas padomju laika ainiņas, kas sniedz iespēju uz dzīvi aiz dzelzs priekškara palūkoties citām acīm.

Lasīt vairāk

Liene Ušakova skaidro savu neveiksmi Krievijas šovā

Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Krievijas kanāla TNT šovā "Песни" spēkus izmēģināja dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee. Žūrija pret Latvijas šovbiznesa zvaigzni bija skarba – kritizēts tika gan viņa dziedājums, gan vizuālais izskats.

Lasīt vairāk

Foto: Latviešu slavenību raibie Lieldienu piedzīvojumi

Foto: Privātais arhīvs

Lieldienu laikā sociālajos tīklos slavas stundu piedzīvo olas – ikviens, kurš ieguldījis kaut kripatiņu darba olu krāsošanā, uzskata par pienākumu ar savu veikumu padalīties publiski. Sabiedrībā zināmi ļaudis nav izņēmums, un arī viņi garajās brīvdienās cītīgi rosījušies virtuālajā vidē.

Lasīt vairāk

Sašutumu raisa 'Chanel' reklāma ar Kroufordes nepilngadīgo meitu

Foto: Facebook.com/chanel

Amerikāņu supermodeles Sindijas Kroufordes meita Kaia Džordana Gerbera pērn rudenī nosvinēja 16. dzimšanas dienu. Pusaudze, sekojot savas slavenās mammas piemēram, kļuvusi par modeli, un viņa jau guvusi vērā ņemamus panākumus. Viens no tiem – viņa ir kļuvusi par franču augstās modes nama "Chanel" reklāmas kampaņas zvaigzni.

Lasīt vairāk

Zināms Lauras Rizzotto uzstāšanās kārtas numurs 'Eirovīzijas' pusfinālā

Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ tapis zināms, ka Latvijas pārstāve starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" Laura Rizzotto, kura, kā zināms, uzstāsies otrajā pusfinālā, uz skatuves kāps pasākuma otrajā daļā ar 14. kārtas numuru.

Lasīt vairāk

Video: Pirmais ieskats nerātnajā latviešu komēdijā 'Blēži'

Foto: Publicitātes foto

Pēc pikantās komēdijas "Svingeri" panākumiem režisors Andrejs Ēķis aizvadītā gada vasarā ķērās klāt jaunas pilnmetrāžas filmas "Blēži" uzņemšanai, un svētdien, 1. aprīlī, plašākai sabiedrībai atrādīts filmas tīzeris.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!