Foto: Vida Press

Daudzi joprojām nespēj samierināties ar domu, ka Holivudas aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits, kuri ilgu laiku tika uzskatīti par vienu no saskanīgākajiem pāriem šovbiznesā, ir šķīrušies. Pēc daudzajiem skandāliem, kas apvija izjukušo laulību, kinozvaigžņu dzīve pamazām sākusi nokārtoties.

Izdevums "Entertainment Tonight" šonedēļ vēsta, ka 42 gadus vecā Džolija uzsākusi jaunas attiecības. Anonīms informators pastāstījis, ka aktrise sākusi satikties ar kādu noslēpumainu vīrieti, kurš strādā par nekustamo īpašumu aģentu.

"Breds un Andželīna ir ļoti noslēpumaini par savu randiņu dzīvi. Endžija dažiem draugiem ir teikusi, ka pagaidām vēl neesot gatava nopietnām attiecībām, bet viņa ir sākusi satikties ar kādu izskatīgu vīrieti pusmūžā, kurš ir nekustamo īpašumu aģents. Viņš nav slavenība vai atpazīstama persona," klāstījis Džolijai pietuvināts labdaris, kurš, protams, nav vēlējies publiskot savu vārdu.

Anonīmais informators piebildis, ka Džolija pēc šķiršanās no Pita esot jutusies sagrauta, un tas, ka viņai tagad blakus ir kāds pieaugušais, ar kuru pavadīt laiku, viņai ļoti palīdzot.

Zinātājs klāstījis, ka arī Pits pamazām atgriežoties randiņu apritē. Turklāt informators piebildis, ka faniem beidzot pienācis laiks samierināties ar šķiršanos, jo iespējamība, ka Breds un Andželīna atjaunos attiecības, esot pavisam niecīga.

Atgādinām, ka attiecības starp aktieriem uzplauka 2004. gadā, bet oficiāli šī savienība tika noformēta 2014. gadā. Divus gadus vēlāk Džolija un Pits paziņoja par šķiršanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!