Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kūsāja kaislības, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Video: Kā tagad klājas Edijam no filmas 'Caur adatu'

Foto: Kadrs no video

Pirms pieciem gadiem par īstu sensāciju kļuva radošās apvienības "EDART.TV" veidotā dokumentālā filma "Caur adatu", kas vēstīja par bijušo atlētu, kurš kļuvis par narkomānu. Tagad apvienības puiši piedāvā uzzināt, kā Edijam veicas šobrīd.

Lasīt vairāk

Hosams Abu Meri uzsācis attiecības ar 'Rīta Panorāmas' vadītāju

Foto: F64/DELFI

Pirms nepilna gada Latviju pāršalca vēsts, ka šķirta uzņēmējas Lindas Mūrnieces un politiķa un gastroentrologa Hosama Abu Meri laulība. Tagad tapis zināms, ka vīrietis uzsācis jaunas attiecības.

Lasīt vairāk

Pugačova beidzot komentē savu veselības stāvokli

Foto: https://instagram.com/alishermoscow/

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova aprīlī svinēs 69 gadu jubileju. Lai gan pēdējā laikā viņa regulāri pārsteidz fanus ar jauneklīgu izskatu, kuluāros jau labu laiku klīst runas par dažādām veselības problēmām, kas piemeklējušas skatuves mākslinieci. Visbeidzot Pugačova pati vairs nav spējusi klusēt un ieviesusi skaidrību.

Lasīt vairāk

Santa Anča uz laiku pamet žurnāla 'Santa' galvenās redaktores darbu

Foto: Publicitātes foto

Pārmaiņas piedzīvojis populārais pašmāju sieviešu dzīvesstila žurnāls "Santa" – tā galvenā redaktore Santa Anča paziņojusi, ka uz laiku aiziet no žurnāla galvenās redaktores amata.

Lasīt vairāk

Skandāls Baltajā namā: bijusī 'Playboy' modele detalizēti izklāsta dēku ar Trampu

Foto: AFP/Scanpix/AP/LETA

Skaļā skandālā ierauts ASV prezidents Donalds Tramps – bijusī žurnāla "Playboy" modele Karena Makdugala intervijā ceturtdien pastāstīja par pirms vairāk nekā desmit gadiem it kā notikušu dēku desmit mēnešu garumā ar Trampu, kā arī publiski atvainojās viņa sievai Melānijai.

Lasīt vairāk

Foto: Karsti kadri no latviešu seksa dižpārdokļa ukraiņu versijas

Foto: Publicitātes foto/Lauris Aizupietis

Vienai no visu laiku komerciāli veiksmīgākajām filmām Latvijā – Andreja Ēķa pikantajai komēdijai "Svingeri" – tapusi arī Ukrainas versija, kuru pavisam drīz būs iespēja noskatīties arī Latvijā.

Lasīt vairāk

Ar sintolu apsēstā krievu puiša dzīvība karājas mata galā

Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītā gada rudenī atpazīstamību ne tikai savā dzimtenē Krievijā, bet arī ārzemēs iemantoja Kirils Terešins, kurš, pateicoties sintola injekcijām, ticis pie iespaidīga muskuļu reljefa. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka piepildījušās ārstu bažas – "Misteru sintolu", kā viņu dēvē mediji, piemeklējušas veselības problēmas.

Lasīt vairāk

Nožēlojami kadri: Britu sabiedrības dāmu uzveic alkohols

Foto: Vida Press

Tas, ka ne tikai britu televīzijas šovu zvaigznes, bet arī augstdzimušas lēdijas un džentlmeņi mēdz reizēm atlaist bremzes un pāršaut pār strīpu ar alkohola lietošanu, nevienu vairs nepārsteidz – šīs zemes ļaudis jau neskaitāmas reizes pierādījuši, ka viņi prot ballēties ar tādu vērienu, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Lasīt vairāk

Toreiz un tagad: kā izaugusi bērnu skaistumkonkursu zvaigzne Bū Bū

Foto: Vida Press

Pateicoties pretrunīgi vērtētajam televīzijas projektam "Toddlers & Tiaras", kas bija veltīts bērnu skaistumkonkursu tēmai, atpazīstamību savulaik iemantoja mazā Alana Tompsone jeb Hanija Bū Bū, kuras spilgtā personība apbūra daudzus. Nu jau pagājuši vairāki gadi, bet viņas slava joprojām nav zudusi.

Lasīt vairāk

Foto: Kā ikdienā dzīvo reslinga zvaigzne Lana, kura uzaugusi Latvijā

Foto: Privātais arhīvs

Netrūkst iedvesmojošu stāstu par ļaudīm, kas savulaik dzīvojuši Latvijā un vēlāk dzīvē guvuši lielus panākumus. Viņu vidū ir arī amerikāniete Katrīna Džoja Perija – reslinga zvaigzne, kura atpazīstamību iemantojusi ar skatuves vārdu Lana.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!