Foto: Vida Press
Viens no šovbiznesa pasaulē slavenākajiem klaniem – Kardašjanu un Dženneru ģimenīte – šogad piedzīvojusi ievērojamu papildinājumu, un nesen tapis zināms, ka arī dinastijas galva, 62 gadus vecā Kristena Džennera plāno vēl vienu bērnu.

Janvārī surogātmāte laida pasaulē Kardašjanu ģimenes slavenākās pārstāves Kimas trešo bērnu. Mēnesi vēlāk savu pirmdzimto meitu dzemdēja Kimas pusmāsa Kailija Džennera. Arī Kimas māsa Hloja ir gaidībās, un viņas bērniņš pasaulē nāks pavisam drīz.

Tabloīdu ziņu virsraksti liecina, ka mazbērnu birums apsvērt domu par vēl vienu atvasi pamudinājis Kristenu, kura jau ir mamma sešiem pieaugušiem bērniem.

"Krisa izmisīgi vēlas vēl vienu bērnu jau kopš tā brīža, kad viņas vecākā meita Kortnija laida pasaulē viņas pirmo mazbērnu Meisonu, kuram tagad ir astoņi gadi. Tas, ka vairums viņas bērnu radījuši sev pēcnācējus, licis viņai aizdomāties par vēl vienu bērnu," ģimenei pietuvināts avots sacījis izdevumam "Closer".

Kristena jau kādu laiku ir kopā ar par viņu krietni jaunāko Koriju Gamblu, un zinātājs klāstījis, ka pāris jau pirms kāda laika vienojies, ka vēlas dibināt ģimeni. Šogad šī ideja varētu tikt realizēta.

"Korijs ir iemīlējis kādu piecus gadus vecu bāreni, kurš dzīvo bērnu namā Losandželosas pievārtē. Krisa un Korijs kārto papīrus un cer, ka zēns jau nākammēnes pārvāksies dzīvot pie viņiem," apgalvojis anonīmais informators.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!