Foto: Vida Press
Tālumā jau dzirdami kāzu zvani, kas pāršalks pasauli, kad britu princis Harijs 19. maijā pie altāra vedīs savu izredzēto Meganu Mārklu. Lai gan amerikāņu aktrise vēl nav kļuvusi par prinča sievu, viņa jau iejutusies karaliskajā ģimenē un pamanījusies apburt pavalstniekus.

Megana apliecinājusi, ka ar oficiālo pienākumu pildīšanu prinča līgavas statusā viņa tiek galā lieliski. Ārzemju mediji vēsta, ka simpātiskā sieviete blakus Harijam jūtas kā zivs ūdeni, un ik reizi viņa pamanās pārsteigt gan ar ģērbšanās stilu, gan ar izturēšanos un arī savu vienkāršību.

Šonedēļ Meganai atkal bijis pārbaudījumus, ar kuru viņa tikusi galā godam. Britu laikraksti vēsta, ka, suminot Nāciju Sadraudzības dienu, kas ir vieni no svarīgākajiem ikgadējiem svētkiem Lielbritānijā, viņa kopā ar karalisko ģimeni, tajā skaitā arī karalieni Elizabeti II, devusies uz svinīgu pasākumu Vestminsteras abatijā.

Prinča līgava apbūrusi ar elegantu tērpu, kas izpelnījies stila kritiķu uzslavas, bet vislielāko sajūsmu guvis fakts, ka Megana abatijā kopā ar citiem britiem dedzīgi dziedājusi Lielbritānijas himnu, tādējādi izrādot godu sava līgavaiņa ģimenei un viņa tautai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!