Foto: Publicitātes foto
Piektdienas, 2. marta, vakarā pie TV3 skatītājiem atgriezīsies savulaik milzu popularitāti guvusī muzikālā dziesmu cīņa "Dziesmu duelis", kas pēc vairāku gadu pārtraukuma būs atkalsatikšanās ar tautā iemīļotām TV personībām un komponistiem.

Turpinot tradīcijas, raidījuma vadīšana uzticēta enerģiskajai Baibai Sipeniecei-Gavarei. Arī komandu kapteiņi nemainīgi saglabājušies Normunds Jakušonoks un Uldis Marhilēvičs. Katru piektdienas vakaru viņiem pievienosies sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri sacentīsies zināšanās par tautā iemīļotām melodijām.

Atklāšanas raidījuma Marhilēvičam līdzās sēdīsies divi stalti kungi – dziedātājs Normunds Zušs un pavārs Lauris Aleksejevs, kurš, kā vēsta raidījuma veidotāji, līdzās virtuves piederumiem goda vietā turot arī ģitāru. Savukārt Jakušonoka komandā redzēsim mūziķi Ati Auzānu un raidījumu vadītāju Kristīni Anžu.

Duelis, kā jau ierasts, norisināsies ar dziesmu starpniecību, tādēļ muzikālā cīņa sāksies ar paslēpto vārdu atvēršanu. Atverot zilo logu, komanda izpilda dziesmu, kurā minēts logā redzamais vārds, atverot sarkano – dziesmu ar atvērto vārdu min pretinieku komanda.

Savukārt raundā "Tauta dungo" kopā minēsim bez vārdiem dungotas populāras melodijas, bet finālā dalībniekiem būs jāparāda, kurš spēj visātrāk uzminēt pavadošās grupas spēlēto mūziku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!