Foto: Privātais arhīvs
Netrūkst veiksmes stāstu par cilvēkiem, kuri, pateicoties sociālajiem tīkliem, iemantojuši slavu un bagātību. Tiesa, pieaugot atpazīstamībai, kā sēnes pēc lietus savairojas arī skauģi, kuri nespēj samierināties ar citu panākumiem. Arī 13 gadus vecajai amerikāņu pusaudzei Danielai Kounai netrūkst nelabvēļu.

Daniela ir dziedātāja un sociālo tīklu zvaigzne. Viņas sekotāju skaits mērāms vairākos miljonos, un nesenā intervijā izdevumam "BuzzFeed" meitenes mamma atklājusi – viņas atvase esot viena no nīstākajām pusaudzēm internetā.

Danielas ceļš uz slavu sākās pirms aptuveni diviem gadiem, kad viņa savas gaitas sāka dokumentēt "Instagram" foto blogā un atklāja mūzikas aplikāciju "Musical.ly", kas ir virtuālā popiela – tās lietotāji kustina līdzi muti dažādām populārām dziesmām un vēlāk ar video dalās tālāk, sniedzot iespēju arī citiem novērtēt savas prasmes.

Tolaik 11 gadus vecā meitene ātri vien kļuva par vienu no populārākajām aplikācijas lietotājām. Neilgā laikā viņai izdevās sapulcēt miljons sekotāju, un tas pavēra durvis uz lielo šovbiznesu. Par Danielu sāka interesēties reklāmdevēji, mūzikas producenti un ierakstu kompānijas.

Nesen meitene kopā ar savu mammu Dženu un brāli no Orlando pārcēlās uz Losandželosu, un viss liecina par to, ka pavisam drīz mazā Daniela kāps uz lielās skatuves. Viņa jau izdevusi dažas dziesmiņas, kas "YouTube" guvušas gana lielu atsaucību un vairākus miljonus skatījumu.

Danielas karjeras kaldināšanu uzņēmusies viņas mamma Džena, kura pametusi skolotājas darbu, lai uzraudzītu meitas finanses un rūpētos par to, lai viņas atvase neiekuļas nepatikšanās.

"Es nevaru strādāt, jo man visur jāvadā meita un viss jādara – tas ir darbs, jo viņa vēl ir jauna un es nevēlos, lai viņa šīs vietas apmeklē viena pati," skaidrojusi Džena.

Lai gan no malas varētu šķist, ka Danielas dzīve ir gluži vai pasaka, patiesībā viņai netrūkst nelabvēļu un skauģu. Sociālajos tīklos ir neskaitāmi viltus profili, kā arī lapas, kas veltītas pusaudzes nozākāšanai un nīšanai.

"Kad es redzu šīs lietas, kas tiek publicētas, es nevēlos, lai viņa uz to skatās. Viņi raksta, lai Daniela sevi nogalina. Tas ir ļoti, ļoti smagi," sacījusi Džena.

My day isn't complete until I tell you I love you so... I love u guys❤️

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Feb 9, 2018 at 1:52pm PST

Tāpat arī daudzi pārmetuši, ka Daniela ģērbjas, izturas un uzvedas neatbilstoši savam vecumam, tomēr viņas mamma apgalvo, ka meita nebūt neesot piedauzīga vai izlaista. Viņai skolā esot izcilas sekmes un priekšzīmīga uzvedība.

Gana daudz nievājošu komentāru un pārmetumu izpelnījušās mazās Danielas attiecības ar kādu citu sociālo tīklu zvaigzni – 17 gadus veco Sebastianu Tapeti. Džena nesen kļuvusi par Sebastiana menedžeri un viņai neesot iebildumu pret to, ka abi jaunieši kļuvuši par pāri.

"Man nav nekas iebilstams, kamēr vien viņi nedara neko nepieņemamu, un mēs zinām, ka viņi to nedara. Viņi nekad netiek atstāti vieni," skaidrojusi Džena.

Daniela un viņas māte reizēm jūtas pārprastas un uzsver – ir grūti ignorēt daudzos pārmetumus, kas ik dienu internetā birst pār viņu galvām.

It's a little like Paradise la la la la like❤️✨

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Jan 26, 2018 at 10:45am PST

U will forever be my always 😊✨❤️swipe➡️

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Jan 17, 2018 at 2:04pm PST

Boston was amazing❤️📸 @dawnkingston

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Dec 23, 2017 at 12:58pm PST

Happiest when I'm with you ❤️❤️

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Nov 26, 2017 at 9:33pm PST

What are u thankful for?❤️I'm thankful for u guys

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Nov 22, 2017 at 4:23pm PST

You were given this life because you are strong enough to handle it✨💕🏝

A post shared by Danielle💋🌻✨ (@daniellecohn) on Jan 29, 2018 at 12:58pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!