Foto: Publicitātes foto

Pēc sestdien notikušā Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" otrā pusfināla rezultātu paziņošanas daudzi nespēja samierināties, ka dziedātājs Markus Riva nav iekļuvis finālā. Tagad tapis zināms, ka viņš tomēr turpinās cīņu par ceļazīmi uz "Eirovīziju".

"Supernova 2018" pusfinālu uzvarētāji tiek noteikti, apkopojot balsošanas rezultātus, ko veido skatītāju balsojums pa tālruni un ar īsziņām, balsojums "Supernovas" mājaslapā, unikālie dziesmu klausījumi mūzikas straumēšanas platformā "Spotify", kā arī žūrijas vērtējums. Tehniskas kļūmes dēļ sestdien, 10. februārī, "Supernova" mājaslapā otrā pusfināla dalībnieka Ritvara profilam bija pievienota grupas "Riga Reggae" bilde.

Izvērtējot radušos situāciju, konkursa rīkotāji ir pieņēmuši lēmumu anulēt interneta balsošanas rezultātus, kas iegūti no balsojuma "Supernovas" mājaslapā. Apkopojot rezultātus bez interneta balsojuma, otro vietu šajā pusfinālā ieņem Markus Riva ar dziesmu "This Time", tāpēc viņam tiks nodrošināta iespēja piedalīties konkursa finālā, kas notiks 24. februārī.

Ritvars, kurš pēc balsošanas rezultātu pārskatīšanas ierindojas trešajā vietā, saglabā savu vietu finālā, apstiprina konkursa producente un projekta "Supernova 2018" vadītāja Ilze Jansone. Arī pēc balsošanas rezultātu pārskatīšanas grupa "Riga Reggae" nav iekļuvusi konkursa finālā.

Jau vēstīts, ka otrajā pusfinālā tiesības cīnīties par ceļazīmi uz "Eirovīziju" ieguva Ritvars un MADARA, kuri pievienojās pirmajiem diviem finālistiem Lienei Greifānei un Edgaram Kreilim.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!