Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogale tika aizvadīta Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkursa "Supernova" noskaņās, un savs viedoklis par ekrānos redzamo bija arī "dīvāna ekspertiem" – cilvēkiem, kuri savu viedokli iecienījuši paust sociālajos tīklos.

Kritiķi pie saviem telefoniem un datoriem ierasti bija kritiski, un sen jau zināms – viņiem izpatikt ir praktiski neiespējami. Tā kā ar konkursa šī gada vadītājiem Dagmāru Leganti un Justu Sirmo viņi jau bija apraduši un arī paši vadītāji no pirmās pārraides kļūdām bija mācījušies, šoreiz lielākā asprātību deva tika tieši izpildītājiem.

Lielu uzmanību bija izpelnījies dziedātājs Markus Riva, kurš jau vairākus gadus pēc kārtas cīnās par ceļazīmi uz "Eirovīziju", bet cieš neveiksmi. Vismaz pagaidām viņš finālā nav iekļuvis, un, ja vien žūrija, kurai ir tiesības vienu pusfinālistu izvirzīt lielajam finālam, neizvēlēsies viņu, arī šoreiz Rivam "Eirovīzija" ies secen.

Jau vēstīts, ka pirmajā pusfinālā izvēlētajiem izpildītājiem Lienei Greifānei un Edgaram Kreilim pēc otrā pusfinālā pievienojās Ritvars un Madara.

Pārsteigumu par to, ka Riva nebija iekļuvis finālā, pauda pat dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane.

Tāpat kritiķi nelaida garām iespēju apspriest paša konkursa norisi, arī neskopojoties ar dažādām apsprātībām un kritiskiem viedokļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!