Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā gadā tapa zināms, ka Dailes teātrī uzplaucis skaists dienesta romāns – par pāri kļuvuši aktieri Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks. Nesen mīlētāji devušies romantiskā ceļojumā uz Bali, un sociālajos tīklos iepriecinājuši ar intīmiem momentuzņēmumiem.

Runas, ka starp Daneviču un par viņu četrus gadus jaunāko Kurpnieku, ar kuru kopā viņa spēlēja izrādē "Brutāls un dēls", uzplaukušas romantiskas jūtas, uzvirmoja aizvadītā gada pavasarī. Savukārt vasaras izskaņā abi savas attiecības vairs neslēpa.

Arī rudenī uz "Spēlmaņu nakts" ballīti aktieri ieradās kopā un vakara gaitā viens no otra gandrīz nemaz nešķīrās, laiku īsinot sarunās un dejās.

Savukārt janvāra izskaņā pāris devies romantiskā ceļojumā uz Bali, un nelielu ieskatu viņu atpūtā iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību, kur abi padalījušies ar skaistiem kadriem. Niklāvs arī publiskojis īpašu foto, kurā viņš un Dārta iemūžināti kaili.

Atgādinām, ka iepriekš jauno aktrisi vienoja attiecības ar ātrslidotāju Haraldu Silovu, bet pirms tam tika mēļots par viņas attiecībām ar aktieri Mārtiņu Meieru.

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on Jan 27, 2018 at 6:25pm PST

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on Jan 26, 2018 at 5:49pm PST

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on Jan 30, 2018 at 2:46am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!