Foto: Lauris Vīksne

Aizvadītās nedēļas izskaņā Latvijas Televīzijas rīkotājā autoru un izpildītāju konkursā "Supernova" tika noskaidroti divi pirmie finālisti, kuri cīnīsies par ceļazīmi uz lielo "Eirovīziju". Visas tiešraides garumā sociālajos tīklos tika aktīvi spriedelēts par to, kas notiek uz skatuves, un virtuālajiem stila ekspertiem bija gana daudz sakāms arī par dalībnieku tērpiem.

No septiņiem pirmās tiešraides dalībniekiem finālā iekļuva tikai divi – Edgars Kreilis ar dziesmu "Younger Days" un Liene Greifāne ar "Walk the Talk". Edgars apbūra ar savu vienkāršību. Viņš uz skatuves atradās viens pats, iztika bez krāšņiem efektiem un arī ar tērpu nebija pārspīlējis, pieturoties pie "ielas stila", kas gan īsti nebija pa prātam žūrijas pārstāvei Agnesei Rakovskai, kura mudināja dziedātāju vairāk piedomāt pie tā, kas tiek vilkts mugurā, kāpjot uz skatuves.

Savukārt Greifānes priekšnesums bija pilnīgs pretstats Edgara uznācienam. Viņa pārsteidza ar krāšņu šovu, un arī mākslinieces vizuālais tēls piesaistīja skatienus. Lienes skatuves tērps bija ieturēts hipiju stiliņā, tajā netrūka nedz košu krāsu, nedz raibu rakstu.

Greifānes izvēlētais kostīms zibenīgi kļuva par vienu no apspriestākajiem tā vakara tērpiem, un ļaudis sociālajos tīklos neskopojās ar kritiku un nešpetniem izteikumiem.

Mākslinieces tērps tika daudz kritizēts, košās krāsas un rakstu dēļ izpelnoties salīdzinājumu ar paklāju, un sociālo tīklu lietotāji, šķiet, sacentās, kuram par Greifānes kostīmu izdosies izdomāt asprātīgāku jociņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!