Foto: instagram.com/maxgalkinru

Krievijā populārais humorists Maksims Galkins savus fanus iepriecinājis ar skaistiem un ļoti ģimeniskiem kadriem, kuros iemūžināts, kā viņš kopā ar abiem bērniem – dvīņiem Gariju un Ļizu – bauda ziemas priekus savas ģimenes pils pagalmā.

Galkins un viņa laulātā draudzene, Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova savu privāto dzīvi cenšas sargāt no preses, tomēr nelielu ieskatu viņu gaitās var gūt ar sociālo tīklu starpniecību, kur abi dokumentē savu ikdienu.

Īpaši aktīvi "Instagram" tīklā rosās Galkins, kurš labprāt dalās arī ar ļoti privātiem ģimenes momentiem. Šonedēļ humorists publicējis nebēdnīgus kadrus, kuros iemūžināta viņa atpūta kopā ar bērniem.

Galkins sava skaistā nama pagalmā kopā ar atvasēm ļāvies jestrām rotaļām un arī iemūžinājis, kā Ļiza šļūc pa kalniņu. Humorista publicētie sižeti sniedz iespēju apskatīt pils fasādi un novērtēt tās greznību.

Galkins ar ģimeni dzīvo greznā pilī elitārā ciematā Maskavas pievārtē. Iespaidīgās ēkas celtniecība sākās pirms aptuveni 13 gadiem, un tiek lēsts, ka tā izmaksājusi vairākus miljonus ASV dolāru. Preses fotogrāfiem pagaidām nav bijusi iespēja paviesoties Pugačovas un viņas vīra īpašumā, bet pa atslēgas caurumu nedaudz palūrēt tajā iespējams, pateicoties sociālajiem tīkliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!