Foto: Privātais arhīvs
Nesen skaistu notikumu piedzīvojis krievu futbolists Dmitrijs Tarasovs – viņš apprecējies ar savu izredzēto, krievu modeli un skaistuma konkursu dalībnieci Anastasiju Kostenko (abi attēlā).

Tarasova vārds nebūs svešs tiem, kas seko līdzi ne tikai sporta notikumiem, bet arī Krievijas šovbiznesa aprindu zvaigžņu mīlas līkločiem.

Sportists ne tik sen atpakaļ bija precējies ar televīzijas raidījumu vadītāju, aktrisi un dziedātāju Olgu Buzovu, kura šobrīd ir viena no aktuālākajām zvaigznēm Krievijā.

Abi vairākus gadus tika dēvēti par vienu no saskanīgākajiem un arī izrādīties kārākajiem pārīšiem dzimtenē. Šī iemesla dēļ daudzi nespēja noticēt ziņām, ka pāris šķiras.

Buzovas un Tarasova laulība izjuka 2016. gada izskaņā. Oļa pēc šķiršanās ar pilnu krūti metusies mūzikā, izpelnoties pretrunīgu novērtējumu, bet pirms pāris mēnešiem daudzus nokaitināja viņas centieni pievērst sev bijušā vīra uzmanību, savukārt nesen viņa atzinās, ka jau gadu iztiekot bez intīmām attiecībām.

Savukārt Tarasovs tikmēr mīlestību atradis ar citu. Kā vēsta mediji, Anastasija savulaik izcīnījusi titulu "Vicemis Krievija". Lai gan viņa un Dmitrijs attiecības uzsākuši tikai pirms aptuveni pusotra gada, abi jau kļuvuši par precētu vīru un sievu.

Janvāra sākumā pāris sarakstījies dzimtsarakstu nodaļā, bet aizvadītās nedēļas izskaņā mīlētāji 150 lūgtajiem viesiem sarīkojuši skaistu, svinīgu banketu, kurā pulcējušās arī vairākas krievu slavenības.

Let’s get it started 🤪💃 #тарасовы

A post shared by Olga Blanc (@olga_blanc) on Jan 29, 2018 at 8:37am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!