Foto: Privātais arhīvs
Daudzi uzskata, ka vislabākais un efektīvākais veids, kā pārdzīvot ziemu Latvijā, ir ceļojums uz siltajām zemēm, kas dod iespēju pasildīties saules staros un atjaunot izsmeltās enerģijas un prieka rezerves.

Arī starp sabiedrībā zināmiem cilvēkiem netrūkst tādu, kuri vismaz uz brīdi nolēmuši aizbēgt no Latvijas ziemas, un "Delfi Izklaide" piedāvā ielūkoties iedvesmojošu foto izlasē.

Seksīgās Lee piedzīvojumi Taizemē

Pievilcīgā dīdžejmeitene Liene Ušakova kādu laiku no sociālajiem tīkliem bija pazudusi, bet tagad Seksīgā Lee ir atgriezusies un izdarījusi to ar vērienu.

Jaunā sieviete ir devusies ceļojumā uz Taizemi, un, baudot sauli, gardus kokteiļus, eksotiskus našķus un citus labumus, nav aizmirsusi arī par saviem "Instagram" sekotājiem, priecējot mājās palicējus ar jaukiem foto.

🌴

A post shared by @ _l.u.89_ on Jan 15, 2018 at 11:15pm PST

🌴

A post shared by @ _l.u.89_ on Jan 16, 2018 at 12:40am PST

😍😍😍🌤o bozhe .... plachu

A post shared by @ _l.u.89_ on Jan 17, 2018 at 9:28pm PST

🌴

A post shared by @ _l.u.89_ on Jan 16, 2018 at 1:01am PST

Valdmaņu pāra piedzīvojumi Filipīnās

Viens no pievilcīgākajiem pašmāju "Instagram" slavenību pāriem – treneris Gints Valdmanis un permanentā grima meistare Juta Valdmane – ir aizrautīgi ceļotāji un regulāri savus sekotājus priecē ar fotogrāfijām no saviem braucieniem un iedvesmojošām idejām jauniem galamērķiem.

Nesen Valdmaņi bija devušies braucienā uz Filipīnām, kur, neraugoties uz dažādām ķibelēm – bagāžas nozaudēšanu un Jutas saindēšanos – , abi izbaudījuši plašu emociju un iespaidu gammu un papildinājuši savu fotoalbumu ar neticami skaistām bildēm.

Marijas Zeltiņas piedzīvojumi Taizemē

Uz Taizemi šoziem devusies arī aktrises Agneses Zeltiņas meita, kūku meistare Marija Zeltiņa, kura arī jau ilgāku laiku rosās "Instagram" tīklā, pulcējot jau vairā nekā desmit tūkstošus sekotāju.

Viņa ļāvusi ielūkoties arī savā braucienā uz Puketu, un jaunās sievietes uzņemtie foto, iespējams, kādu iedvemos šī gada apņemšanās sarakstā iekļaut arī kādu tuvāku vai tālāku ārzemju ceļojumu.

HEAR ME ROAR 007 😄

A post shared by Marija Zeltiņa 🍰 (@marijazeltina) on Jan 9, 2018 at 11:07pm PST

YOU KNOW ME AND YOU DON'T

A post shared by Marija Zeltiņa 🍰 (@marijazeltina) on Jan 14, 2018 at 7:23am PST

Rūtas Reinikas piedzīvojumi Taizemē

Ja pērnajā ziemā daudzas sabiedrībā zināmas personas par savu ceļojuma galamērķi bija izvēlējušās Kubu, tad šoziem "jaunais melnais" ir Taizeme. Jau pirms gadu mijas turp bija devusies arī dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta.

Ievas Brantes piedzīvojumi tepat Eiropā

Tiem, kuri grib izbaudīt nedaudz siltāku laiku, ne vienmēr ir jāizvēlas tāli galamērķi – augstāku temperatūru iespējams noķert arī tuvākos ceļojumos. Piemēram, televīzijas seja Ieva Brante gada sākumā bija devusies braucienā uz Franciju, Itāliju un Monako.


Vakars Monaco 🌃 #monaco #montecarlo

A post shared by Ieva Brante (@ieva_brante) on Jan 2, 2018 at 10:50am PST

Laimas Vaikules piedzīvojumi Havaju salās

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule nav pārlieku aktīva sociālo tīklu lietotāja, bet nereti viņa savus fanus iepriecina ar ieskatu ne tikai profesionālajās, bet arī ikdienas gaitās.


Aijas Strazdiņas piedzīvojumi Indijā

Pēc sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." beigām atvaļinājumā devusies tā veidotāja, mūziķa Aigara Grāvera laulātā draudzene Aija Strazdiņa – viņa kopā ar ar savu kolēģi Santu Skuteli devusies ceļojumā uz Indiju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!