Foto: Vida Press/Instagram.com/jenselter/

Šobrīd rit Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles balsojums, kurā latviešu favorīts ir Kristaps Porziņģis. Izrādās, par viņu īkšķus tur arī kāda ļoti īpaša dāma.

Porziņģa un "Instagram" daiļaviņu attiecības ir iecienīts temats latviešu milža fanu vidū, un gan pats sportists, gan jaunkundzes nenogurstoši rūpējas par jauniem iemesliem mēļošanai.

Šonedēļ patīkamu pārsteigumu Porziņga faniem sarūpējusi "Instagram" modele, fitnesa trenere un iedvesmotāja Džena Seltere, kura savulaik pat dēvēta par slavenākā dibentiņa īpašnieci "Instagram" tīklā. Tas noticis ne bez iemesla, jo tieši viņai radīts jēdziens "selterings", kas apzīmē viņas iecienītās pozas fotografējoties, kas izceļ dupsīti.

Atbalstot Latvijas zvaigzni Visu zvaigžņu spēles balsojumā, Seltere šonedēļ savā "Twitter" profilā arī mēģinājusi nobalsot par Porziņģi.

Tiesa, viņa nošāvusi greizi – lai balss tiktu pieskaitīta, ierakstā jāiekļauj spēlētāja vārds un uzvārds, bet modele izvēlējusies atzīmēt Porziņģa "Twitter" lietotāja vārdu. Tomēr ļoti iespējams, ka Selteres tvīts labvēlīgi ietekmēs balsojuma rezultātu, jo jaunkundzei "Twitter" tīklā ir vairāk nekā miljons sekotāju, kuri varētu sekot viņas piemēram, atbalstot latviešu basketbola vienradzi.

Selteres vārds Porziņģa fanu uzmanības degpunktā nonācis ne pirmo reizi – decembrī Džena un Kristaps apmainījās "patīk" atzīmēm "Instagram" tīklā, vēlāk daiļaviņa ne tikai virtuāli atbalstīja latviešu zvaigzni, bet arī apmeklēja Ņujorkas "Knicks" spēli, un tieši tad Porziņģa fani izvirzīja neprātīgu ideju – Porziņģis spēku un iedvesmu smeļas, aplidojot "Instagram" daiļaviņas, un šī teorija guvusi lielu atsaucību jokdaru vidū.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!