Foto: Vida Press
Ar dziļu šķēlumu, caur kuru it kā nejauši pavīd biksītes, mūsdienās pārsteigt ir grūti. Savukārt austrāliešu šovbiznesa zvaigzne Šeins Žilberto Dženeks, kurš plašāk pazīstams ar savu "drag queen" vārdu Kortnija Akta, pārspējis visu iepriekš redzēto, parādot tik daudz, cik dažam labam pat sapņos nekad nav rādījies.

Par vienu no apspriestākajiem notikumiem britu televīzijā aizvadītās nedēļas nogalē kļuvusi Kortnijas parādīšanās "Channel 5" veidotajā realitātes šovā "Celebrity Big Brother". Neskaitāmi TV skatītāji bijuši liecinieki īpaši apkaunojošam stila misēklim.

Krāšņi tērptais austrālietis, kurš mugurā bija uzvilcis nāriņas cienīgu kostīmu, uz galvas uzlicis blondu parūku, bet seju izdaiļojis ar iespaidīgu grima kārtu, studijas viesu un raidījuma skatītāju acu priekšā burtiskā nozīmē palicis bez brunčiem.

Klaudija ieradusies studijā ar pompu un dedzīgi mājusi skatītājiem, bet tad noticis kaut kas negaidīts – viņai nokrituši svārki un skatieniem atsedzies transvestīta plikais dupsis un stringu ieliktnītis, kas piesedzis pašu intīmāko ķermeņa vietu. Neviens pagaidām nav ticis gudrs, vai misēklis gadījies nejauši, vai arī tas tomēr bijis iepriekš iestudēts triks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!