Foto: DELFI

Pamazām lielajam finālam tuvojas viens no šī gada dedzīgāk apspriestajiem pašmāju televīzijas šoviem – sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", kura ietvaros skatītāji varēja sekot līdzi desmit dzīves nesaudzētu dāmu ceļam uz pārvērtībām.

Ceturtdienas, 21. decembra, vakarā telekanāla "STV Pirmā!" skatītāji uzzināja, kuras no piecām šovā palikušajām dalībniecēm tiks lielajā finālā, bet daudzu prognozes nepiepildījās.

Starp skatītāju simpātijām noteikti bija ierindojama transseksuāle Linda un jauniņā Laima, tomēr beigu beigās tika lemts – tieši viņām šoreiz jāsaka ardievas.

Pašu dalībnieču iekšējā balsojumā divas balsis par iekļūšanu finālā saņēma Krista, bet balsojumā, kurā bija jāizvēlas tās kolēģes, kuras nav pelnījušas būt finālā, par līderi ar divām balsīm kļuva Laima.

Žūrija lēma, ka šajā nedēļā uzvaras laurus pelnījusi Laura, kas nozīmēja, ka bija jāizvēlas vēl tikai viena fināliste. Eksperti pēc apspriedes lēma, ka pārmaiņas vēl kādu laiku jāturpina Inesei, kura no visām izrādījusi vislielāko vēlmi mācīties.

Kad paziņoja, ka mājup jādodas Laimai un Lindai, Laima neslēpa sarūgtinājumu par šādu pavērsienu, bet arī atzina – pati brīnās, ka tik tālu tikusi. Arī palicēju domas dalījās, un lauciniece Inese emocionāli paziņoja – Laima ir bijusi labākā no viņām visām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!