Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 21. decembrī, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta seriāla "Svešā seja" pirmās sezonas noslēguma sērija, kurā, kā jau tas bija paredzams, kaislības sita augstu vilni.

Notikumi risinājās ap kriminālās Muižnieku ģimenītes vienu no pārstāvēm – plastikas ķirurga un klīnikas īpašnieka Riharda (Ģirts Ķesteris) meitu Džeinu (Elīna Avotiņa), kura ir samelojusi, ka Artis (Kaspars Dumburs) viņu ir izvarojis.

Džeina šos melus izdomāja, jo viņai Artis bija iepaticies, bet puisis viņu atraidīja, tāpēc meitene radīja pasaciņu par izvarošanu.

Ja līdz šim par to zināja tikai Rihards, tad tagad visai Muižnieku ģimenei tapa zināms, ka Džeinai noticis seksuāls uzbrukums, un viņas vīriešu kārtas radi nebija gatavi samierināties ar meitenei it kā nodarīto pārestību – tie visi alka atriebības.

Tikmēr Artis, kurš Džeinai patiesībā nav piedūris ne pirkstiņa, jo meitene ir viņa pusmāsa, pieņēma lēmumu pārcelties uz Rīgu.

Viņš jau vairākkārt mēģinājis Rihardam izstāstīt patiesību, ka viņš ir viņa dēls, bet puisim līdz šim nav veicies. Savukārt tad, kad ķirurgs uzzināja, ka Artis it kā izvarojis viņa meitu, viņš puisi atlaida no darba klīnikā.

Artim vēlāk palīgā steidza viņa vectēvs Klaudijs (Juris Kalniņš), kurš devā pie Riharda izstāstīt visu patiesību – ka Arta mamma Žanna (Milena Gulbe) pēc dēkas ar Rihardu nav izdarījusi abortu, kā viņš to lūdzis, bet gan laidusi bērnu pasaulē.
Foto: Publicitātes foto

Pār Rihardu nāca apskaidrība, ka Džeina ir nešpetna mele, bet bija jau par vēlu – viņa tēvs Henrijs (Zigurds Neimanis) jau bija pavēlējis Džeinas brālim Bruno (Niklāvs Kurpnieks) un rokaspuisim Maksim (Armands Berģis) doties Arti nogalināt.

Kad Rihards Henrijam izklāstīja patiesību, ietekmīgie vīri mēģināja sazvanīt Bruno, lai atceltu uzbrukumu Artim, bet bija jau ar vēlu – viņš un Maksis jau bija sagūstījuši puisi un, tērptu apakšbiksēs, kaut kur aizveda.

Tam, kā notikumi risināsies tālāk, būs iespējams sekot līdzi janvārī, kad skatītāju vērtējumam tiks nodota seriāla "Svešā seja" otrā sezona.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!