Foto: DELFI

Par vienu no spilgtākajām telekanāla "STV Pirmā!" sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm uzskatāma 21 gadu vecā Krista, kura uzmanību pievērsusi gan ar savu personību, gan vizuālo tēlu.

Šovā Krista ieradās ar saceltu grebeni, radot spuraina pusaudža iespaidu, un drīz vien visiem kļuva skaidrs, ka šo meiteni labāk nekaitināt, jo pretī var saņemt ne tikai skarbus vārdus. Lai gan viņa gan dalībnieces, gan skatītājus pamanījusies nokaitināt ar savu bravūrīgo uzvedību, pret Kristu ir grūti arī nejust krietnu devu simpātiju – jaunās meitenes skarbais dzīvesstāsts un godīgums dara savu.

Pēc dalības televīzijas projektā Kristas dzīve piedzīvojusi lielas izmaiņas – viņa devusies prom no Latvijas.

Kā meitene atklāj "Delfi Izklaidei", dzīves ceļš viņu aizvedis uz Angliju un vismaz pagaidām plāns ir tur iekārtoties vismaz uz gadu. Kristas dēliņš Merlins palicis Latvijā pie tēta.

"Bija jāmaina vide, lai sāktu visu no jauna," lakoniski šo lēmumu pamato Krista. Šovā viņa pauda vēlēšanos dzīvi saistīt ar tetovēšanas mākslu, un šo sapni meitene nav aizmirsusi, tomēr iesākumā jāatrod darbs.

"Vēl neesmu sākusi strādāt. Kad nokārtošu savu dzīvi šeit, tad pati arī Anglijā iešu mācīties tetovēšanu un pīrsingu duršanu. Sasniegšu visu pati, lai pēc tam manam dēliņam ir labāka dzīve," spriež Krista.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!