Foto: Vida Press

Kopš aizvadītā gada rudens, kad tapa zināms, ka šķiras par Holivudas paraugpāri ilgi uzskatītās kinozvaigznes Andželīna Džolija un Breds Pits, slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi nepacietīgi gaida, kurš no abiem pirmais uzsāks jaunas attiecības. Kuluāros izplatījušās runas, ka Pitam uzradusies jauna simpātija.

Allaž modrais izdevums "Radar Online" no drošiem avotiem, kas vēlējušies palikt anonīmi, ieguvis informāciju, ka Pits, kuram nākamnedēļ apritēs 54 gadi, uzsācis mīlas romānu ar 27 gadus veco Holivudas aktrisi Dženiferu Lourensu.

"Breds un Dženifera kopā pavadījuši daudzas naktis. Starp viņiem ir spēcīga saikne," apgalvojis informators. "Breds jau gadiem ilgi uz viņu met acis," piebildis labdaris.

Ziņu par abu attiecībām zibenīgi pārpublicējuši arī citi ārzemju tabloīdi, savukārt britu izdevums "The Daily Mail" no Pitam pietuvinātas personas uzzinājis, ka tās esot absolūtas muļķības.

"Tā nav patiesība," lakonisks savos izteikumos bijis anonīmais avots, kurš, kā vēsta medijs, esot tuvs Pita draugs.

Nedz pats Pits, nedz Lourensa un viņu pārstāvji baumas par attiecībām nav komentējuši. Tiesa, zināms, ka aktrise nesen izšķīrusies no sava ilggadējā drauga, filmu režisora Darena Aranovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!