Foto: Instagram.com/simonakubasova/

Nesen tapa zināms, ka latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova ir saderinājusies ar barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu. Pāris šobrīd dzīvo ASV, kur bauda smalku luksusa dzīvi.

Simona šonedēļ bija atklājusi, ka mīļotais viņu bildinājis lidmašīnā ceļā uz Kvebeku. Saderināšanos abi atzīmējuši Kanādā, bet vēlāk ieplānojuši doties uz Barbadosu, kur priecīgo notikumu svinēs kopā ar draugiem un ģimenēm.

Tāpat arī barbadosiešu uzņēmēja topošā sieviņa bija devusi mājienu, ka kāzas varētu notikt vasarā Itālijā. Savukārt ar savu nākamo vīru viņa iepazinusies ceļojuma laikā Spānijā.

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ vēstīja, ka Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu. Viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

Simona jau kādu laiku dzīvo ASV, kur Ņujorkas kinoakadēmijā apgūst dokumentālā kino režiju. Viņa kopā ar mīļoto dzīvo trīsistabu apartamentos debesskrāpja 36. stāvā, un abi bauda īsteni greznu dzīvi.

Īre pārim izmaksā aptuveni 6000 ASV dolāru mēnesī, bet tas noteikti ir tā vērts, jo abiem kaimiņos dzīvo virkne slavenību – gan "Victoria's Secret" modeles, gan sportisti un pat latviešu basketbolists, Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Savukārt nelielu ieskatu pāra greznajā dzīvē iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību, un nevar noliegt – Simonas publicētajās bildēs ir ar ko acis pamielot. Viņas "Instagram" foto blogā netrūkst nedz skaistu ceļojumu foto, nedz ainiņu no privātās lidmašīnas un citu skaistu kadru.

God truly made this earth a paradise #ladolcevita #italyismagical #lakecomo #paradise #thisisnotreal #travel

A post shared by SimonaKubasova (@simonakubasova) on Aug 3, 2017 at 10:55am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!