Foto: Instagram.com/sahartabar_offcial/
Interneta plašumos milzu popularitāti nesen iemantoja Sahāra Tabara no Irānas – diezgan biedējoša izskata meitene, kura, kā vēstīja ārzemju mediji, fano par aktrisi Andželīnu Džoliju un ir veikusi neskaitāmas plastiskās operācijas, lai līdzinātos savam elkam. Daudzi jau tad nespēja noticēt, ka kāds būtu gatavs iet tik tālu, lai realizētu savus mērķus, un tagad tapis zināms – viņai izdevies visus apmānīt.

Sahāra no Teherānas atpazīstamību iemantoja, pateicoties savam ērmīgajam izskatam, kas vienus mulsināja, citus šokēja, bet vēl kādam lika nepatikā novērsties. Mediji naski vēstīja, ka meitene zaudējusi daudz svara un veikusi vismaz 50 dažādas procedūras, lai izskatītos pēc Džolijas.

Daudzi gan sprieda, ka Sahāra drīzāk izskatās pēc ģindena, un netrūka arī tādu, kurus visa šī jezga darīja aizdomīgus, jo viņi nespēja noticēt, ka kāds nudien būtu gatavs sevi tā izķēmot, akli sekojot dīvainiem skaistuma standartiem.

Visbeidzot runājusi arī pati Sahāra. Izdevums "The New York Post", atsaucoties uz interviju, ko meitene sniegusi kādam izdevumam Irānā, vēsta, ka viņa savas bildes apzināti pārveido bilžu apstrādes programmā, bet viņas mērķis nekad neesot bijis kopēt Džoliju.

"Tagad esmu pamanījusi, ka manā izskatā ir zināma līdzība ar Andželīnu Džoliju, es vienkārši sevi izklaidēju. Kādam līdzināties nekad nebija mans mērķis," sacījusi Sahāra.

Tāpat arī meitene skaidrojusi, ka viņa savu izskatu pārveido ar krietnu grima kārtu, bet vēlāk fotogrāfijas vēl tiek pamatīgi apstrādātas, lai viņa kļūtu pēc iespējas baismīgāka.

"Es savu seju pārveidoju uzjautrinošāku, tas ir veids, kā es varu izpausties, tā ir māksla," sacījusi Sahāra. "Mani fani zina, ka tā nav mana īstā seja," norādījusi meitene.

Sahāra savā "Instagram" foto blogā arī atrādījusi kadrus, kas ļauj novērtēt, kā viņa izskatās patiesībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!