Foto: DELFI

Svētdienas vakarā noslēdzās šova "X Faktors" Latvijas versijas pirmā sezona, par kuras uzvarētāju kļuva Arturs Gruzdiņš. Pēc koncerta Rīgas kinostudijā visi posās uz rīdzinieku un galvaspilsētas viesu iecienīto klubu "Just", lai atzīmētu viņa triumfu.

Ne tikai Rīgas kinostudijā, bet arī ballītē kaislības sita augstu vilni. Klubiņā tika sarīkoti jestri danči, un arī žūrijas pārstāvji Reinis Sējāns, Aija Auškāpa un Intars Busulis metās dejās kopā ar citiem vakara viesiem.

Savukārt enerģiju pēc garā koncerta bija iespējams atgūt ar uzkodām un dažādiem atspirdzinošiem dzērieniem. Viesu vidū netrūka pašmāju šovbiznesa aprindās zināmu ļaužu, bet pasākuma galvenais varonis, protams, bija šova uzvarētājs Arturs.

Tāpat arī ballītes viesu vidū tika manīti igauņu grupas "Ewert and The Two Dragons" puiši, producents Juris Millers un vēl daudzi zināmi ļaudis.

Jau vēstīts, ka šova finālā sacentās Adriana Miglāne, Līga Rīdere un Arturs Gruzdiņš. Pēc viņu priekšnesumiem skatītāji lēma, ka uzvaru ir pelnījis Arturs, kurš ieguva 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju "Sony Music".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!