Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 3. decembra, vakarā noslēdzās šova "X Faktors" Latvijas versijas pirmā sezona. Lielajā finālā tikās trīs dalībnieki, bet lielākās skatītāju simpātijas izpelnījās Arturs Gruzdiņš.

Saskaņā ar šova noteikumiem lielajā finālā visu noteica skatītāju balsojums, un pēc tam, kad visi trīs dalībnieki bija izpildījuši katrs divas dziesmas, noslēdzās pirmā balsojuma kārta.

Tad arī tapa zināms, ka mazāko balsu skaitu saņēmusi Adriana Miglāne, kas nozīmēja, ka pēdējā cīņa par uzvaru šovā notiks vairs tikai starp Līgu Rīderi un Arturu Gruzdiņu.

Šova skatītājiem šoreiz sarūpēta īpaši krāšņa programma – iesākumā dalībnieku trijotne priecēja ar dziesmām latviešu valodā, tām sekoja dueti ar sevi jau apliecinājušām pašmāju mūzikas zvaigznēm, bet divi superfinālā iekļuvušie dalībnieki vēl izpildīja katrs vienu dziesmu svešvalodā.

Pēc šiem priekšnesumiem skatītāji lēma, ka uzvaru ir pelnījis Arturs Gruzdiņš, kurš ieguva 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju "Sony Music".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!