Foto: Vida Press/Kadrs no video/Sputnik/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka raibu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un apspriestākajiem tematiem.

Pasauli šokē ar sintolu apsēsts krievu puisis

Foto: Vk.com/slacker26rus

Iespaidīgs muskuļu reljefs ir gandrīz drošs slavas garants, un plašu atpazīstamību ar saviem lielajiem bicepsiem un tricepsiem pamanījies gūt arī kāds puisis no Krievijas – 21 gadu vecais Kirils Terešins.

Lasīt vairāk

Video: Porziņģis plēš jokus Džimija Falona šovā

Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis šonedēļ kļuva par kanāla NBC sarunšova "The Tonight Show" vēsturē pirmo latvieti, kurš uzaicināts piedalīties raidījumā.

Lasīt vairāk

Pasauli pārbiedē Andželīnas Džolijas līdziniece no Irānas

Foto: AP/Scanpix / LETA/Instagram.com/sahartabar_official/

Pasaulē netrūkst sieviešu, kuras dara visu, lai līdzinātos saviem elkiem. Kamēr vienām pietiek ar grima knifiņiem, kas aizlienēti no apbrīnojamā objekta, citas iet vēl tālāk un maina savu izskatu līdz nepazīšanai.

Lasīt vairāk

Prinča Harija līgaviņa klaji pārkāpj karalisko etiķeti

Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka 33 gadus vecais britu princis Harijs ir saderinājies ar par viņu trīs gadus vecāko amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Lepnā līgava jau paguvusi publiski atrādīt iespaidīgo saderināšanās gredzenu, savukārt karaliskās ģimenes fanus satraucis tas, kā viņa bija ģērbusies, saderinātās statusā pirmo reizi izejot sabiedrībā.

Lasīt vairāk

Foto: Ieskats Laimas Vaikules svētkiem izrotātajā Jūrmalas villā

Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojoties gada skaistākajiem svētkiem, malu malās tiek rotāti nami, lai laicīgi uzburtu Ziemassvētku noskaņu. Arī populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule jau izrotājusi savu Jūrmalas villu.

Lasīt vairāk

Foto: Prinča Harija līgava lepni atrāda saderināšanās gredzenu

Foto: Vida Press

Pirmdien, 27. novembrī, Kensingtonas pils izplatīja paziņojumu, ka princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, un dažas stundas vēlāk tapuši pāra pirmie oficiālie saderināšanās foto.

Lasīt vairāk

Oficiāli paziņota gaidāmo karalisko kāzu norises vieta un laiks

Foto: Vida Press

Par vienu no dedzīgāk apspriestajiem jaunumiem šonedēļ pasaulē kļuvusi vēsts par britu prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas saderināšanos. Drīz vien pēc laimīgās ziņas izskanēšanas tapis zināms arī tas, kur un kad notiks laulības.

Lasīt vairāk

Privāti kadri: Prinča Harija līgava bauda romantiku ar bijušo vīru

Foto: Vida Press

Šonedēļ starmešu gaismās nonākuši britu princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla – pirmdien, 27. novembrī, tik izplatīts publisks paziņojums, ka pāris ir saderinājies. Precības notiks nākampavasar, un Meganai šī būs otrā laulība.

Lasīt vairāk

Foto: Tā dzīvo Maskavas visskaistākā meitene

Foto: Instagram.com/elizabeth.939/

Šonedēļ Maskavā norisinājās skaistuma un talantu konkurss "Mis Maskava", kurā uzvaras laurus plūca 21 gadu vecā daiļava Elizabete Lopatina (attēlā).

Lasīt vairāk

Centieni izdabāt fīrera kaprīzēm: Hitlera personīgās pavāres pienākumu nasta

Foto: Vida Press

Trešā reiha vadonis, nacistu līderis Ādolfs Hitlers ir viena no visvairāk apspriestajām vēstures personībām, un daudzus gadus pēc viņa nāves joprojām reti kurš spēj palikt vienaldzīgs, kad tiek atklāti kādi interesanti fakti par viņa dzīvi.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!