Tiem, kuri seko līdzi telekanāla "STV Pirmā!" sociālajam projektam "Caur ērkšķiem uz...", ceturtdienas, 23. novembra, vakarā bija sarūpēts patīkams pārsteigums - dalībnieču pulciņā atgriezās daudzu iemīļotā Daiga.

Pievilcīgā dāma un kupla bērnu pulciņa mamma Daiga no šova mājup tika aizsūtīta kā otrā, un tas šokēja daudzas dalībnieces – vairums sievietei bija ļoti pieķērušās un pat dēvēja viņu par "šova mammu".

Kad Daiga bija devusies prom, Krista arvien biežāk iekūlās dažādos skandālos un ar savu uzvedību izpelnījās citu dalībnieču nopēlumu, bet tad lietu savās rokās ņēma šova vadītājs Jānis Bukums.

Viņš, izmantojot savas tiesības atgriezt šovā vienu no izbalsotajām dalībniecēm, lēma, ka Daigai jāatgriežas Ādažu privātmājā, lai turpinātu dalību projektā. Lielākā daļa dalībnieču par Daigas atgriešanos patiesi priecājās, bet Laura neslēpa – īsti godīgi tas tomēr neesot.

Īsi pēc ierašanās Daigai bija īsa, bet nopietna saruna ar Deiviju, par kuras nelāgo ietekmi uz jauniņo Kristu dalībnieces jau bija sūkstījušās šova vadītājam, un radās iespaids, ka kārtība namā atkal atjaunota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!